|
20 години парламентарна демократија |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...и ова, ќе гласам за ВМРО и на овие избори како и на претходните и се надевам дека потоа нема да ми пукне филмот и да ме совлада другиот во мене.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...opoo...i ovoj bil od nivnite...ovci !
....sigurno za 550 din . se prodal ...pak !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...да беа песто тебе ќе ти дадев 100,ама не се.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...gledam nekoi tuka se ''djapaat'' so toa deka shtom imalo zakoni,...imalo i demokratija vo ebanovinava : ...i navistina,kolku e ubavo koga së e ...po demokratijata, neli ?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=zagor]...и ова, ќе гласам за ВМРО и на овие избори како и на претходните и се надевам дека потоа нема да ми пукне филмот и да ме совлада другиот во мене.[/QUOTE
За твојот филм не знам, ама ним нема да им пукне-оти за нив работи 20годишната парламентарна демократија Еве зошто јас нема да гласам за советничките листи Пет причини зошто е добро да бидеш општински советникИ во стилот на Брза- Дали е така и онаму негде во светот |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахаааа,а шо мислевте дека се општинските советниците: патриоти,визионери,реформатори ..?
Тоа се поединци кои имаат право да си земаат паушали,да прават бизнис зделки,учествуваат непосредно на тендери и прават еден куп други заебанции од кои се олеснува општинската каса. А како шо имам прочитано, Рудолф Џулијани не беше некој шарлатан кој се приклучи 3 месеци пред да има градоначалнички избори на Републиканците,не одел во Денвер да агитира , немал испечатен докторат од некоја визба во Бруклин,нити за советник поставил Каубој од Тексас. Работите како во примерот погоре се поставени кај нас па затоа поединци се против влез во ЕУ оти таму важат други правила на однесување,а на чешмите од каде се одливаат пари веднаш се става пломба. Зато еден мал совет,ако некој ви побара да му го доверите гласот,вие слободно прво дајте му ја трансакционата сметка за подобра доверба. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lehka diktatura, kako termin go ima samo u tikvata na bugarin the patetik, takvo nesto nema vo analite na terminite
. diktatura vo makedonija postoi samo vo recnikot na luzerite od tipot na branko i makraduli, koi nisto drugo ne im teknuje nekoi drugi termini na luzerite: - pogresen kurs na makedonija - antikvizacija - bukefalizacija - teror vrz mediumite i strav od telefoniranje - zenitre vasi imaa drugi sfaleri, nie ne mozeme da stigneme itd |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |