IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој секс е подобар
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој секс е подобар

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 14>
Автор
Порака
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2006 во 23:12

seks na eks!!!!!!
zestok seks!!!!!
no nema kako onoj so predigra pa zaplet - rasplet i znaete kako odi seto toa!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2006 во 15:37
mene mi e dobar seksot iako sme dvajcata bez alkohol...more ne mi e dobar tuku super mi e
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2006 во 10:33
losa rabota alkoholot ako ja pies vo pogolemi kolicini , po edna casa dve e dobro , no ako pies pojke , sleduva omalaksanost i drugi nesakani posledici
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
maki101 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2006
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maki101 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2006 во 12:50
Bas gledav emisija na Discovery pre nekoje vreme na taa tema,
pa velat deka koga maskite ke ispijat nekoja im opaga seksualna
vozbuda sto moze da bide i dobra rabota, kaj zenskite e suprotno,
vozbudata se zgolemuva sto e isto taka ne e loso

Pa zaklucok sleduva: Kupite edno fino ubavo crno vino, napravete romantika, ispijte po pola (taman ona malku poveke da se napije,
pa uzivajte

Ali ako prepiete onda e toa poloso nego da ste skroz trezni,
podobro i malku sex nego nisto :)

-btw. interesna zastava na Yugoslavia

Изменето од maki101 - 05.Август.2006 во 01:59
Кон врв
Garfield Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 381
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Garfield Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2006 во 14:39
Мене ми е убав и вака и така и со и без алкохол.
The cat...always lands on her feet, regardless!!

Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 01:53
ne mora da se ima alkohol sretstva sto krevaat vozbuda ako ima privlecnost i onaka si kao da ne si na zemja
Кон врв
максимус Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај максимус Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2006 во 07:37
ne mora da ima nisto ,samo voda za pienje i nisto drugo
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 23:53
.. и во двата случаеви има по нешто позитивно и по нешто негативно,кога ке си под дејство на алкохол подолго трае  ама пак кога ке си трезен појке имаш контрола над настаните... и со е најважно ке го памтиш поубо ...
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2006 во 01:10
Mozam i trezna da sum epten opustena zasyo sekogas imam seks so licnost koja mi go gubi pametot pa isto mi se faka!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 01:14
koga sum pijana samo siram noze.....
taka da sea ne praktikuvam da pijam....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 14:17
ne mora da pie nesto samo neka rasiri noze dovolno e
mbm
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 21:44
Koga sum pod dejstvo na alkohol uvek mi se zgolemue libidoto.Ne deka stanuvam promiskuitetna i idam legnuvam so bilo koj,ali definitivno imam veca zelba za sex.
Poso togas ti se rusat malku inhibiciite,spremna sum i na ekspirimentiranje(niso perverzno,da se razberemeTongue)
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 22:13
I jas isto, pa cak i nakaj perverzno idam Embarrassed
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 22:32
Doduse,iskreno u alkoholizirano stanje bi prifatila i soft SM varijantaEmbarrassed
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.