IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс и менструација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс и менструација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 19>
Прашање: Дали практикувате секс за време на менструација?
Одговор Гласови Статистика
30 [20,00%]
120 [80,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
CooL Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CooL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2006 во 17:15
Originally posted by phantom phantom напиша:

Што би кажала Маја : перверзна работа.

Сепак, гласам воздржано - од причини што кај женските, признале или не, таквиот секс е посебно возбудлив (ова се женски изјави), а за мене секое задоволство кај партнерот е обврска....

Кон врв
MisIcA*** Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA*** Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2006 во 22:30
znaete li da ima picki koj se dupat za vreme na menstruacija zs ondak ne ostanuvat trudni, ali poslem nek pukat "dzigeri" od krf.....................grozotii
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2006 во 23:53
не никогаш нема ни да го направам тоа
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 00:21
Ma jok.. nemozam da uzivam togas.. sekoj moze da istrpi 5 do 7 dena dodeka da zavrsi..
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 00:59
Ne mi smeta ali od zdrastveni pricini izbregavam
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 14:46
Originally posted by MisIcA*** MisIcA*** напиша:

znaete li da ima picki koj se dupat za vreme na menstruacija zs ondak ne ostanuvat trudni, ali poslem nek pukat "dzigeri" od krf.....................grozotii
Stvarno nesto grozno
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 18:04
Ni pod razno - ako mozam jas da izdram 5 dena, moze i tipot
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2006 во 00:14
 гнасно е еднаш имам пробано и... ......
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2006 во 14:13
Probav i jas i ne mi bese ubavo, ne uzivav, i si rekov bolje vise ne,ovaa ne e toa sto sekoj go osakuva od seksot. Sega si cekam da projde, sto vika ohriganka-moze da se ceka.

Изменето од ivancic - 25.Август.2006 во 10:39
Кон врв
максимус Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај максимус Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2006 во 20:16
не
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 14:20
ke izdrzam 7 dena ne e strasno imam probano ne e ubo poslem ke bidis celiot so krv poslem to miene ebati sekso
mbm
Кон врв
grom Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај grom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2006 во 23:02

Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 02:07
Kolku praktikuvate ili dali ste imale seks za vreme na mesecniot ciklus na vasata partnerka??
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 02:14
Hahahaha

e sea ke Vi raskazam ja edna pricha :

se zapoznavam ja so edna devojka i si vikam aj sea prva vecer ne ide da se baralo i taka i taka mora dafaka avtobus da si ide doma

vtoriot pat se gledame ... ona mi vika se super ama nema sex imam dobieno ...ja si vikam ok sto ima veze drug pat

tret pat se gledame ... taman sve spremno za okrshaj ..koga ona ... ej ama ja sum samo za kratko moram da se vracam doma mi iskoci nekoja rabota .Aj si vikam jas nema veze mozda e itno...

Koga cetvrti pat se gledame i nekako dojde da prespie kaj mene devojkava i ja si vikam  e konecno koga ona mene pak isto  : e jebiga imam dobieno...

Pa da ti pukne k*rot ...da ti ibam srecata ... cela noc se vrtkav tufkav se praev ko bajagi nebitno e toa ... a u gaki kamen ... Ama sea pak prv pat so nea  pa da bide krvavo pa ne ide nekako ... hahahahah

I den denes koa ke se setam mnogu mi e smesna situacijava ... LOL LOL LOL

LOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.