![]() |
|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 84> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.time.mk/read/77c59c70db/68ad4d1440/index.html
......па нели една од причините за сечење на липата,која била обележје на градот беше дека е дрво кое со своите цветови кај граѓаните предизвикува алергија. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
abe ...ova go zaboraviv skros: ![]() ...veruvale ili ne,...ovaa poraka ja dobiv denta ,...koga stapnav vo...chair ! ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
а сврте ли 555???? чисто онака за асистенција |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Нема гајле бе...важно е да се гради нешто....барем така не убедуваат приврзаниците на режимот... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
уметници протестираат против опозицијата... за нешто што нема никаква допирна точка со нивната „професија“... веќе не знам со која рака да се прекрстам
![]() само кај нас го има тоа, да има протести против опозиција, и веќе почна да се гази и таа мала трошка достоинство што и преостана на оваа власт... јас навистина не знам како е возможно некој да е толку упорен да протурка уште некоја негова „забавна“ идеја, и покрај сите негови изведувања на глупости, од кои се крадени тешки пари и изгубена е секаква контрола и допирна точка со нормалата, и со сета дрскост се продолжува со истото и се дуплираат резултатите, како да не било доволно јас не знам што е проблемот, ове веќе е лечење на комплекси |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
по договорот со Тодоров по се изгледа и специјал-истите...-ците,ќе се приклучат во протестите против опозицијата и оној т.з. БЦ.....која го блокира донесувањето на новиот Буџет!.
...и кога сум кај Буџетот,да не шарам во друга книга тука ќе кажам...:-Ако нема пари догодина за административците,ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ,ПЕНЗИОНЕРИТЕ ,за споменици,реклами..проекти...затоа што не е изгласан Буџетот,по логиките на нештата треба и јас да не плаќам даноци.Од каде па на мене тогаш?. Нали е така абе македонче..од Македонија?Признај си. |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
abe parite ke si stojat , ne deka nema da gi ima ,...samo nema da mozat da gi pipnat,
..se dodeka ne bidat raspredeleni ,...kako shto sakaat ovie hohshtaplerive vmrovski ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
...не ќе можат да ги пипнат?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Е де не се неврозирај. И јас летото кога бев Св. Наум...Калишта... ми покажуваше дека сум во Шкипнија. Појак им ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ова мене ми личи ко она-баба и дедо велат не трошете оти ни пензиите више не помагаат-се е истрошено а нема ни од кој заем да земеш. Ама пусти деца-од кај знаат што е чоколадо-па плачат ли плачат да одат на одмор-па мама и тате позајмуваат и трошат. ![]() Искрено останувам без коментар (СЕУШТЕ) од она контрапротестантите.Јас да сум ко СДСМ ќе ги ангажирам за некоја парича повеќе од овие контра да одат после на другата локација на контра. Па и така викаат дека се се тоа „хонорарци„ кои на пауза одат на контра протести ![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Знаеш како викаат старите.... Покрај суво гори и сурово... Нека направат еден заеднички предлог буџет власта и опозицијата согласно процентуалната застапеност во парламентот, и така ќе нема блокади.. Ама власта некако запнала за дополнителни трошоци на рекламчиња од по 6-7 милиони евра, дрвца од по 200-300 000 евра, статуетки од најмалце 1 милионче и уште еден куп други ставки, кои на крајот ја даваат бројката од 15 % буџетски пари фрлени у ветар... ај да ми кажеше некој 1 % во ред, мислам дека никој немаше проблем да им прави, ама 15 % од буџетот да оди јабана (а гарант во другите ставки ќе има некои си 5-6 % што нема да се знае каде ќе отидат) и при тоа да се предвидува дополнително задолжување од 500-700 милиони евра... хммммммм... е нечеш, нечеш ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
На Телма гледав сега...
што прават у тоа комисијата... парламентарциве... кога одеднаш се развикаа... лопови, лопови...!!! ау... ![]() кој на кого вика бре... ![]() изгледа секој на секого.... и сите се у право... во каква ли држава си живееме ние, чудо едно... ![]() Изменето од којсумјас - 22.Декември.2012 во 16:13 |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Буџетот уште неизгласан нови кредитчиња хехехехехе... почело је почело
http://www.sky.mk/index.php/biznis/5287-ekskluzivno-slednata-nedela-vlasta-kje-ne-zadolzhi-so-138-milioni-evra Изменето од NRGMKD - 22.Декември.2012 во 16:18 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |