IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Садо-Мазо
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Садо-Мазо

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
Автор
Порака
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 12:57
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 12:57
Originally posted by Glenn Glenn напиша:

Може интересно да биде овие садо-мазо комбинации до одредена граница. Врзувања, тапшање, камшикување по разни делови од телото, јажиња, штипки, шилести штикли забиени во стомак, во гради, во грб ово-оно да се користи само како блага стимулација никако да се чувствува јака физичка болка додека се прави тоа. Капилари прскање никако. Да нема модрици. Ама да се биде вака умешен треба добар тренинг.
Малку зачин за узбуџење

изненадување до која граница? до Мазо збунетост?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:00
До онаму до каде што и обајцата уживаат среќа Што е битно ние да знаеме до каде за другите е добро? плазење
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:14
Не сум јас за овие работи. тага 1) не носам штикли 2) немам лисици (ако ме викне министерката може газење од смеење) 3) не се мешам во штипки на никого 4) немам камшик 5) јаже да имам сигурно ќе го употре**м за нешто попаметно ..... а и плус скапа ми се чини опремава. голема насмевка
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:19
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Нешто замре темава... збунетост
Добро што се освежи. голема насмевка
голема насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:38
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Не сум јас за овие работи. тага 1) не носам штикли 2) немам лисици (ако ме викне министерката може газење од смеење) 3) не се мешам во штипки на никого 4) немам камшик 5) јаже да имам сигурно ќе го употре**м за нешто попаметно ..... а и плус скапа ми се чини опремава. голема насмевка

Да е човек мазохист или садист не е до опремата, се е во главата. среќа Тоа со опремата е за парајлиите. плазење

И не станува збор за тоа дека некој за глупост го употребува јажето, некогаш нештата се и во задоволствата, не само во паметта. Јас барем во кревет со љубовта ми не преферираме да мудруваме туку шуш-буш црвенеење не е ни битно сеа тоа де голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:40
bitno e,kako ne,ako e povrzano so temataплазењеголема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:42
Ја на темава дискутирам општо за садо мазо, не за какви акробации јас преферирам у кревет голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:44
akrobacii preferiras размислувањеголема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:45
газење од смеењесе издадов
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:47
„Бујна машта - ради свашта“ .... газење од смеење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Nemirko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Октомври.2012
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nemirko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2012 во 22:55
Originally posted by BellaGrandma BellaGrandma напиша:

со љуботанека ти е срам

ама може на некого да испробам некој камшик..али од други причинида

Moze moze eve isprobaj   nekoj Kamsik na   mene   :D
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2012 во 23:48
Originally posted by Nemirko Nemirko напиша:

Originally posted by BellaGrandma BellaGrandma напиша:

со љуботанека ти е срам

ама може на некого да испробам некој камшик..али од други причинида

Moze moze eve isprobaj   nekoj Kamsik na   mene   :D

pazi ke ti strada gazot..epten gruba sum so kamsikot
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2012 во 23:50
Ја челична сајла за шлепање возила имам за испробување на неколкумина...

Ма не само газот... нема дома мама да те познае бе, немирко... Ќе те бабуњоса , ко пуканка ќе те стори оваа бабава ако ја налутиш...смеењеплазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.