|
Стравови/фобии |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 16> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или ќе ме изеде
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bideme optimisti...moze ke stignes do bolnica
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па тоа пред да ме касне јас срцев удар ќе добијам Пред некој ден чекав некој да влезе зашто кучево на скали спиеше... и налетав на една жена и се пикнав со нејзе во лифт и го утнав спратот. Наместо први кажав втори... и погоди што? Кучето спиеше на втори спрат Е*ати малерот е*ати И ништо, ме испраќаше женава до прво пешки и пак влезе у лифт.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ouch...
|
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I nie edno vreme imavme edno takvo zolto zgradsko kuce koe spiese na prvi sprat pa trebase da go preskoknes za da izlezes ili vlezes. A iskreno da ti kazam iako mene voopsto ne mi e strav od nikakvi zivotni i cuvam se i sesto ponekogas si pomisluvav da ne me capni za noga taka sonlivo dur go preskoknuvam....
I posle mi se rodi ideja, kupiv 100-tina grama hrana i preku den dva na izleguvanje mu poddavav po malku (a i toa bese problem zasto kuceto prvo vreme voopsto ne me registrirase) i taka mi stana drugarce. Ako nemozes da go pobedis neprijatelot, sprijateli se so nego |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука сум уште вечерва така што немам потреба да се спријателувам со кучево. Кога ќе се приберат стопаниве ќе ме пречекуваат пред зграда, друго чаре нема.
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас..плус ненормален страв од стоногалки,шкрапли и височина....се мислам некој ме влече надоле и одма добивам стрес |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот умее да биде страшен и безмилосен, само со љубов и насмевка можеме да се бориме
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas postoi opasnost za onie sto se plasat
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |