|
FeaR |
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Автор | |
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi veti mene
si veti i na sebe
ostanaa vetuvanja
i nekoi drugi veruvanja
Vremevo brzo odminuva
ne gazi i preminuva
ke recam
negde i nekogas
a ti kazi mi
ajde toa neka bide
zasekogas......
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekna li si sega
sto vo mislite moi te nema te nervira li toa sto mojot zivot povtorno e vo boja toa sto poveke ne te smetam za bivsa moja bivsa moja koja nikogas ne bila svoja koja okupirana vo mislite so svoite idoli zaboravase na lugeto do nea koi sekogas za nejze tuka bea |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolgo vreme bolese
dolgo vreme nekoj molese za ljubov kleta za ljobov koja pravese on da leta nesvesno srceto mu stana meta i se ova za ljubov koja ne mu bese vozvratena nikogas ali jbg on veruvase slepo ednostavno vo bajki on veruvase no poveke ne e taka on poveke neznae bezuslovno da saka no nezaboravajte za nego nekogas ljubovta bila sveta Изменето од FeaR - 27.Јуни.2012 во 22:45 |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogash samiot sebesi se prokolnuvam shto dozvoliv da mi bidesh tolku bitna.
A trebashe da ostavam se na edna nok, onaka kako nie toa mazite toa go rpavime. I sega poslem tolku vreme, seushte go pametam sekoj del od tvoeto telo... go znam na pamet. I niedna druga poslem tebe ne te isfrli od ovaa moja zabegana glava. Se plasham deka beshe vistinskata, a te pushtiv da si odish... |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brzo neka pomine se
ko ekspresen voz nesakam da talkam so kilometri po srcite bos sum go pominal toa nesakam pak nesum ko porano nesum veke jak bolkata me gusi me stega ko rak dojden e mojot kraj osekam vo sebe znak angelot moj so gavolot sklucil pakt |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nova nadez se rodi
minatoto nauci vo rikverc da odi se ke bese podobro da ostanese taka toa sto te pobarav sega mi e maka ne ja zamisluvav idniata vaka da gledam spas vo podadena raka od nekoj sto ne me saka |
|
|
|
Klara-D
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa sto zasluzi
toa i go dobi
a sega
odi odi .....
vo nekoe idno vreme
nemoj ni da si pomislil
da se setis na mene.....
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osamenosta pravi
da se sekavam na tebe ke te zaboravam samo neka pomine vreme se nadevam i ti ke zaboravis na mene ke zaboravis na ona sto ti go napraviv jas na tebe ona radi koe tvoeto lice vene no ipak del od tebe jas ljubomorno ke go cuvam dlaboko vo sebe |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da me ostavese na vreme
nemase sega tvoeto srce da vene najubavite godini nemase ovoj idiot da ti gi zeme i site sonista da ti gi urne vo ovoj pekol da te gurne barem ovaa sudbina da ja zasluzese barem tugi usni da ljubese i vernost da mi glumese pomalku sovesta ke me izmacuvase devojko nevinosta ti ja zemav i potoa od tebe kako gjavol od temjan begav kako sega mirno da spijam da prestanam da pijam kako da go zaboravam toj glas so koj na gospod ti se molese za nas! |
|
|
|
Klara-D
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasmevnete se
i denes e nov den
pticite peat
uspesite se zneat ....
|
|
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |