IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 70>
Автор
Порака
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Статус: Офлајн
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2012 во 17:29
Жените побрзо созреваат и нормално е мажите да се постари, но не екстремно (некаде околу 4-6 години)... јас во никој случај не би сакал партнерката да е постара од мене макар и две години, попрво ќе одберам некоја 10 год. помлада отколку постара... но никогаш не се знае... живот пише романе... плазење
Кон врв
Milko01 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2012
Поени: 180
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milko01 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2012 во 02:15
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Не судам за разлика во години меѓу партнерите се додека не станува збор за педофилија, наравно. Никогаш не се знае за кого ќе ни зачука срцето некогаш, љубовта или почетниот занос знае да биде крајно непредвидлив. Јас претпочитам врсничка или тука некаде, но никогаш не се знае по што ќе ми затропа срцено. среќа

гледај ти...НЕКОЈ да не ти затропа......терај таму со НЕКОЈА......
Кон врв
Milko01 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2012
Поени: 180
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milko01 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2012 во 02:19
Помалку од 60 години.....не признавам......
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2012 во 23:39
Razlikata megu mladosta i starosta e samo vo godinite 
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2012 во 19:23
Тој шо сака помладо месо, сака затоа што побргу ќе му ги најде наочарите и вилицата на тепихот кога ќе му испаднат, а таа бившата, старата му жена, не треба да се лути оти ја остаил оти он у ствари навистина ја сака и за да не се мачи со него на стари години и затоа си зел младо каљаштур...ова јавриче де, кое ќе може да ги издржи таквите му маки голема насмевка
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2012 во 23:06
,,,aj ,,,,aj samo igraj majtap,,,,,,,koga ke dojdesh na tie godini,,,,,,,,aeee,,,a ti odsega se spremash za togash,,,,газење од смеење
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2012 во 00:26
...posle nekoe vreme...zbunet gi bara naocarute i vilicata na negovata mu partnerka koja sakala pomlado meso...смеењегазење од смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2012 во 14:12
Ја уше сеа шпарам за женски робот голема насмевка
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2012 во 23:41

да,vo sekoj slucaj poevtino ke te 4ini среќа

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2012 во 23:43
Кога станува збор за секс разликата и не е толку важна 
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2012 во 00:31
Ојде дедо во градина

Ојде дедо во градина
во градина кај цвеќиња.
Тамо најде девојчиња
та им вели ем говори:
„Ај кажете девојчиња
која од вас ќе ме земи?“

Прва вели говори:
„А бре дедо, стари дедо
избричи си брадичката
поткастри си мустаќите
јас бре дедо ќе те земам.“

Втора вели говори:
„А бре дедо, стари дедо
продај си ја кобилата
кобилата и колата

Трета вели и говори:
„Абре дедо, стари дедо
запали си куќичката
изгори си бабичката

Си запалил куќичката
си изгорел бабичката
па се вратил кај момите
а моми му побегнале
почнал дедо да си плачи
да си плачи да си реди:

„Стара беше ме крпеше
стара беше ми готвеше
стара беше ме љубеше
и на старост ме топлеше.“
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2012 во 01:00
,,,,ovaa ^^^^^,,,,nesho se majtapi,,,,,плазењесмеење
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2012 во 01:44
Убавината е во разликите, да не беше така сами ќе си седевме во нашата досадна едноличност голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2012 во 23:52
Неблагодарни се помлади, оти ќе ја научиш и после ќе те откачи голема насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.