|
Каква е вашата сексуална оријентација во моментот? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако добро го разбирам прашањето: ти мислиш дали има луѓе кои се истовремено и автосексуалци и хетеросексуалци (или хомосексуалци) ?
Ако мислиш на тоа, (се подразбира: искрено): не сум чул за таков случај; можеби има такви случаи, можеби не; не знам.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас самос е шалев, не ми е толку сериозен тој коментар Секој си има право да си се идентификува со она што нему му изгледа вистинито, јас немам право да се мешам. Секој ужива пред се во својата слобода и немам јас право да му кажувам што е правилно а што не и како се нарекува тоа или ова.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хетеросексуалец
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ептен хетеро....
и насловов е глуп...плус и неправилен....ах зоране зоране...знам те ја
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...paa,.... vo momentov e kako shto i treba,
.. a za utre....''ne znam''!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Независна .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
saka da kaze,
....so koj i se saka...moze ! ....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ,,vo momentov,,, hahahah...
Koja e vasata sexualna orientacija ,,vo momentov,, aj...aj...aj... |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brziov e Drugo |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А нееее... особено тебе ќе ти извадат на увид библии, к'урани, писанија од свети овој и свети оној, народни обичаи и преданија, државни закони и фермани... како ти треба и мораш да се ориентираш, а како не смееш да бидеш ориентирана ! Ете така, да знаеш !!! Ова ме потсети на еден експеримент... имено, во една зоолошка градина, во делот каде што живееле мајмуните, група психилози ставиле банани на највисоките жици, а над нив инсталирале црево со туш. Во кафезот првин ставиле еден мајмун. Кога овој ги видел бананите и се качил до нив за да ги скине, лугево ја пуштиле водата од цревото и го испрскале мајмунот. Овој, изненаден, исплашен и измокрен, веднаш скокнал долу.. нештово се повторило неколку пати и мајмунот се откажал од натамошните обиди. Потоа внеле друг мајмун. Кога овој видел дека има банани, веднаш почнал да се качува по нив, но стариов скокнал по него и го симнал долу ударајќи му неколку тупаници. И ова се повторило неколку пати додека и вториов мајмун не се откажал од качувањето по бананите. Потоа психолозиве го тргнале цревото со вода и внеле трет мајум... кога овој ги догледал бананите почал да се качува по нив, но другите два мајмуни скокнале по него, го симнале долу и мајката му ја расплачеле од тепање... Од тогаш, па натаму, горниот дел на оградата била пеполна со банани, црево повеќе никогаш не било инсталирано, а кафезот бил исполнет со мајмуни... и никој повеќе не се обидел да скине ниту една банана. Секој кој на почетокот се обидувал да го стори тоа добивал убав ќотек од комуната која по традиција ја пренесувала догмата дека ако некој се качи по забранетото овошје ќе се склучела катастрофа. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи страшна работа е колку сум станала алергична на цитати од библијата или од некои други извори кои се буквално прoтолкувани... или муабетот на брат ми: тоа не е природно, природно е да се размножуваме
Инаку примеров ти е одличен, јас бев воспитувана на таков начин: Пази се, светот е црн и страшен Усвари оно везе нема... Инаку уште сум си по девојчињата, никој не успеа до сега да ме 'излечи'.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Четврта сексуална ориентација - асексуалност!Околу 1% од светската популација, или околу 70 милиони луѓе се асексуални, односно, воопшто не чувствуаат никаква сексуална привлечност. Професорот Ентони Богарт верува дека асексуалците не се доволно проучени и дека можеби се чувствуваат исклучено од нашата "мошне сексуализирана култура". "Постојат два облици: луѓе кои имаат некој сексуален нагон, но не го насочуваат кон другите (па мастурбираат) и други луѓе кои воопшто не чувствуваат сексуална желба" - објаснува професорот Богарт. 23 годишниот Џошуа Хатон, студент по филозофија од Бирмингем, за еден магазин изјавил: "Пред три години сфатив дека постои асексуалноста - тоа ми ги објасна работите. Не можев повеќе да се лажам. Порано бев под притисок бидејќи од младите мажи се очекува да имаат некаков секс без обврски, тоа е секаде околу нас. Сега се чувствувам многу попријатно." Некои асексуални луѓе сепак сакаат да имаат блиски и трајни емотивни врски со другите луѓе и дури сакаат да имаат деца со вештачко оплодување за да го избегнат сексот. |
|
young padawan
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osamen!?
|
|
compromise my principle
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
боже боже....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |