![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 74> |
Автор | |
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama ne veruvaj vo nesto sto nekoj napisal..tuku vo nesto sto nekoj doziveal.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
да, да, има поговорка таква...не прашај гаталец туку прашај паталец
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
moze da mi dozvolite da veruvam vo toa
please .....
|
|
......
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
sekoj si ima pravo da se nadeva taka i ti kokomoko. |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
a za temava ........mislam .......ima srodni dusi .....neli ???
|
|
......
|
|
![]() |
|
da..ova samo za tebe kokomoko. |
|
![]() |
|
![]() |
|
zaba_mk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
mora da ima, cim Gospod ne stvoril 2 pola..
naletav pred 3-4 godini na potencijalnata.. ali togas uste bev zelen.. zosto li mora sekad koga sme u nekoe random stanje da uletaat? toa e, ke ispadnes fraer, pa posle ke molis, ali dobro, treba nekoja da te opameti.. |
|
![]() |
|
E nekoi nikogas ne se opametuvaat...a nekoi vecno baraat , zasto premnogu ocekuvaat...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Pred 2 godini imav 3god. vrska, nikogas ne razmisluvav,,e ova e covekot na mojot zivot,, Koga probav samata na sebe da si priznaam deka go sakam i deka sme srodni dusi, jas se isplasiv od taa pomisla i sve upropastiv.
Sega mislam deka i voopsto ne sme si odgovarale.
Dali so nekoj partner ke go dozivees sovrsenstvoto vo ljubovta, mislam deka moze da se vidi uste od prvata sredba, a i prviot baknez e presuden.
p.s. dokolku ne ste pijani
|
|
![]() |
|
zaba_mk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
abe taka e, u pravo si.. velat deka "taa" ke uleta koa najmalku ocekuvas.. mozebi i premnogu ja ocekuvam (vo momentov), pa zatoa ne moze da se najde.. f*ck! |
|
![]() |
|
JELENA JA ZNAESS PRIKAZNATA ZA MAZOT I ZENATA ...... kke ti pomogne ....veruvaj mi |
|
......
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
tesko e da se najde srodna dusa ama koga ke se najde si sreken covek!
![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
E kolku mina od vas pronasle vo zivotot takva srodna dusha ? aj pisete ii ako ste pronasle zasto ako e srodna veke ne ste so nego / nea ? |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Понекогаш сродните души ги запознаваме, на погрешно место и во погрешно време..И ништо околу тоа не може да се направи..
Понекогаш и од икс причини ја губиме не затоа што сакаме.. Ирелевантна работа. |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |