|
Живот после смрт? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Messenger - 04.Мај.2012 во 06:06 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очајно многу ми е потребно да верувам во живот после смртта. Можеби постои, можеби и не, мојата верба не би ја класифицирала како нешто поткрепено со цврсти факти и да земам сега сите да ги убедувам овде... но искрено многу се надевам дека постои таму некаде нешто за оние..............................................
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(2)
|
|
Изменето од Messenger - 28.Мај.2012 во 19:57 |
||
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа информација ми дава некаков мир во душата. Ќе ги изгледам баш сега сите видеа на темава, ќе направам истражувања (се надевам дека нема да се шекнам и дека нема ова да ми стане опсесија за долго) затоа што ми е крајно неопходно да верувам... а и големиов пост од тебе е навистина квалитетен и според моето размислување и познавање до сега во одредени области држи вода. Ти благодарам за ваквиот придонес, за некому во некои вакви моменти е од голема значајност.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Komentari vo temata "Aura" koi mozhesh eventualno da gi najdesh kako informativni i korespodentni so tukashnive: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=14686&PN=1
Prosledi ja temata do kraj bidejkji ima postirano fotografii od chovekovata zhivotna energija koi veruvam oti kje te interesiraat. Изменето од Messenger - 28.Мај.2012 во 20:02 |
||
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе почнав да прелистувам, премногу ми се потребни овие информации.
Ти благодарам уште еднаш што несебично ми помогна во насочувањето каде да ги најдам оние информации што мене ми се повеќе од неопходни во моментов.
|
||
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,chovekovata zhivotna energija se hrani od ,,,,eden ,,,izvorot,,,,,aurata e samo odraz ,,,na kompleksnosta na opstata sostojba na ,,,umot ,,,svesta ,,,i //za zhal///egoto,,,,,od bela ,,,do vo razni nijansi,,,,,,,na prikaz,,,na energetskoto nivo na koe vibrira ,,,dushata ,,vo sodejstvo na teloto,,,,,,,,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ,koj ve laze!!
nema nishto posle,...barem za toj shto si ''otishol'' . |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога читаме , слушаме за рајот , за таа бескрајна убавина
за тоа бесконечно летање , за тој неограничен простор , за тој мир , спокој ,
да му е просто мерак на човек да умре , за повторно да живее... проживее .......!
|
||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |