|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 59> |
Автор | |
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najromanticnite migovi se slucuvaat neocekuvano-eve mojata najromanticna vecer vo zivotot se sluci tokmu taka-neplanirano od nicija strana-celata taa vecer bese vodena od pogledite,cuvstvata,english converzation i duri na krajot svativme deka eden cas sme tancuvale i na dance muzika!!!!! ete toa ti e romantika-koga i osetot za sluh veke ne ti raboti-se e na stand by,a vie ste hiiiiiggggh in the clouds of love!!!! aj,jas zabegav,veke sum cela pod romantiki! inaku ne sum nekoj romanticen tip,no sepak "there are some exteptions!!" |
|
еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И акј неромантичните луѓе знае да се разбуди романтиката и се да биде спонтано после
|
|
|
|
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ,da-eve nekoj koj me razbira!! |
|
еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i jas te razbiram....!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAM...ama mnogu se lizgaa i ne ti treba postelina
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma toa e vozbudata, da se lizga...
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE CECKE...mi stavash misli vo glava.....ha ha ha
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zamislu uste koga posletlinata e ladna, a tvoeto telo gori.....
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cecke...ti ke bidesh vinovna..a romanticno e nema shto
|
|
|
|
aktiv
Нов член Регистриран: 29.Мај.2006 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BEZ ROMANTIKA NISTO |
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj probaj ... pa ke praime muabet.......
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав да отворам нова тема ама видов дека веќе имало...
Која ви била последната романтична постапка? |
|
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da podaram mece so cvekke --- vo ednata crvena ruza ---- strast a vo drugata raka bela ......ama ne znam za sto bese belata ---- mislam za cistotata vo mislite....
|
|
......
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
romanticna postapka - mi pobaraa slika, a jas dadov moja slika na koja sum super, i koja mnogu si ja sakam a sum imala samo 6-7 godini.....-zapali romantikata!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |