|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 69> |
Автор | |||||||||||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
eee baraaa neli sekade e imash pravo e da barash....a dali ke ti dadat....e veke druga rabota...
|
|||||||||||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Седи и се чуди од кого чека да му го подобри животот, кој да му го зачува името и националниот идентитет (кутри -кој не ни знае која му е расата), кој ли го преставува пред светот
Амди Бајрам: Јас сум црнец! (ВИДЕО) |
|||||||||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Народот ќе одвои пари од скромниот домашен буџет за новите здравствени картички...
|
|||||||||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||||||||||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Само кориците и печатењето се плаќа де па ти еххх.... Изменето од pHp - 17.Мај.2012 во 19:37 |
|||||||||||||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|||||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
...dobro de...ne mislele deka taa e besplatna tuku,
... nejzinata ''sodrzina'' , .. a koja shto ne ja znam |
|||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||||||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Па нели се бесплатни
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
...pa valjda so nea se dobiva neshto ''besplatno''de...
...pridevkata besplatna ne se odnesuva na nea direktno tuku , na toa shto so nea mozesh da go dobiesh besplatno, ...a pojma nemam shto e toa. |
|||||||||||||
|||||||||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Абе брзи, ти сериозно мислиш дека ќе ни дадат нешто бесплатно
Убаво си пишува таму Здравствената електронска картичка која за почеток треба да ги замени сините картони, а подоцна и здраствените книшки, место да се издава без пари, како што првично беше најавено, ќе чини 250 денари.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Оние ““зелени тетратки“ од книшки чинеа 50 ден. сега овие 250. Ништо, ситница, 5 пати поскапи де
|
|||||||||||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
...rekov deka ne znam za shto stasnuva zbor,
..ia,sega mi e pojasno zoshto bila ...''beplatna'' ! a imash pravo,..ja pa naiven stvarno pomisliv neshto besplatno ke ti dale, .....shto ke praish ! |
|||||||||||||
|||||||||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Него, да не знае некој од кога ќе почне да работи странава?
Мене ми вика, не постојам
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
e...kaj mene postoi:
ПРЕЗЕМАЊЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ
|
|||||||||||||
|||||||||||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Кај мене де го има тоа, ама кога пробувам за себе да внесам податоци ми вика
Не е пронајдено лице со внесениот Езбо/Ембг
За друго лице пробав и ОК беше..
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Чита и се чуди-Како се печалат толку многу пари, кога ни нашите гурбетчии онаму далеку толку не можат да спечалат?
Не е ли подобро во листите да стои јасна граница -пред, за време и по фунионерството, печалбарство на работа во собрание или влада И ќе ги убеди ли младите рекламата -Отвори свој бизнис, кога подобар бизнис од политиката нема? Илија Димовски се подновил со луксузен претседателски Мерцедес Е класа |
|||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |