|
Tранссексуалци |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блазе им на ова Аргентинциве. Тука да се деси ова нечии очи ќе бидат ископани
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Wow, добар говор одржа малиов |
|
|
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wow.. премногу е 41 процент бре едноставно премногу е! Ги сакам трансексуалците и криво ми е што поминуваат низ вакви работи!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Премногу е, да, но претешко е човек кога живее со таква поделеност во себе, со таква страшна борба во себе а притоа не е прифатен од општеството и е третиран навистина многу лошо.
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во кој век ние живееме човече. Во век каде што се њушка носот насекаде а никој не си гледа за себе. Обичен случаен минувач ќе ти залепи толку многу дијагнози несвесен за своите. Страшно е ова што се случува.
|
|
|
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу е лоша состојбата во Македонија.. за ЛГБТ. Мора некако да менуваме, но како?
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Појма немам ни јас како, ама нешто се трудиме битно
Сите од нигде - никаде почнале... само пусто македонче уште тапка у место
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
создајте си партија која да се бори за вашите претензии
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има некои си невладини организации или невладина, не знам јас колку се, ама се оди полека. Со ништо не се постигнува ефект ако се тргне агресивно... општо за се во животот е така.
Изменето од ekszi88 - 22.Мај.2012 во 16:03 |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи и ти си во некоја организација и имаш информација .Ќе ни информираш ли ?
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па сум на една многу нова, новороденче. Не знам сеуште ништо и ако има некаква информација за споделување зашто да не? Ништо не зависи од мене. Во четвртокот залепивме неколку плакатчиња кажи и не на хомофобијата, на Bob Marley day закачивме и знаменце. Имам некаде по темиве ставено видео со слајд од фотки. Ќе видиме како ќе се одвиваат работиве. Јас сум ептен нова во сето ова
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку повеќе оргнизации има толку помалку ќе ви се слуша гласот . Организацијата треба да е една и цврста .
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас колку што знам тука и нема нешто конкретно што се случува. Јас кажав, не сум упатена во тоа дали имало воопшто некаква функционална организација. Налетав на едни дечки и направивме нешто, правиме постери (т.е прават, јас со крнтијава од компјутер ништо не можам). Од некаде мора да се почне. И ако има сигурно се тоа една или две, не верувам да има нешто повеќе. И ако се повеќе - ама битно е да соработуваат. Јас барем така гледам.. на пример некој од Гевгелија не може да се летне до тука, ама убаво е да има и таму некаде некој дел и да се дружат и да прават нешто. Не знам, ова како некоја бош идеја, јас навистина не знам како функционираат тие работи ама за луѓето од лгбт популацијата да не се осеќаат како да не припаѓаат никаде. Јас пред да налетам на дечкиве се осеќав како изгубена во космосот... Не знам што друго би можела да додадам на муабетов.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |