|
Секс поради должност |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami kako?
ami taka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele,jas pak bi mu dala samo za da me masira Nesto sum ukocena vo posledno vreme |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
tornado-x3
Нов член Регистриран: 02.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj kontaktira ili se slusa so eden clen poranesen ovde pod nick lady blue.hitno mi e moram da ja cujam..ednostavno ne se izdrzuva bez nea
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа е слатка должност
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе... какви теми сме имале на форумов |
|
tornado-x3
Нов член Регистриран: 02.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi rekol slatka.obicno site dolznosti ne se bas posakuvani,nesto sto treba da se napravi a ne e posakuvano sepak ne e ok |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За секс од должност треба да сме расположени ,,двајцата,, ... не се прашувам само јас...
|
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е неспоредливо поважно да биде задоволна некоја друга душа, отколку да бидам задоволен јас самиот; (мислам дека сум јасен). |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да немало секс по должност, го има и на тони, секс по службена должност, брачна должност, граѓанска, законска, индивидуална, групна...све во име на солидарноста |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-добар по здравје,поготово кај пациенти кои се хронично болни како и оние со срцеви заболувања... -нема ризик од несакана бременост.... -нема грижа на совест.... -нема напната атмосфера... -нема оштетена страна... -резултатот не се брои и не е важен... ...абе се е како подмачкано. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секс си е секс .... се додека е доброволен па нека е и поради должност (ако некој тоа така го гледа) .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачно е...
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум имал и заради должност а богами сум имал и на должност...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А со купони се доаѓа до него, со житони ли, како?
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |