|
FeaR |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Niz prazni ulici
cekoram sam i se prasuvam kade si so kogo si otkako ostanav sam ova navistina sakam da go znam znam deka poveke nema nisto megu nas no sepak sakam jas da go slusnam tvojot glas |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona i jas
cekajte da vi raskazam kako toa zapocna nekolku poraki zivotot mi go smenija i nasmevkata mi ja vratija potoa prodolzivme so dolgi razgovori koi ljubov rasplenija i nadez za nesto ubavo deka ke se sluci stvorija nadez koja podocna vo relanost ja pretvorivme :) koga ja vidov togas sfativ deka kako nea nema druga sfativ deka se sto posakuvam e ona napravi da bidam ispolnet da i ja pruzam najubavata nasmevka na svet polna so ljubov i srekja ko da padnala sekira vo med na nasata sreka neboto i bese granica i togas koga se tolku dobro e ko grom od vedro nebo krajot dojde od nekade zosto nemozevme srekni da bideme neka znae svetot nekogas nie silno se sakavme! |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rekov jas i porano...ama
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sinoka zaspavme gusnati vsusnost ti zaspa a jas samo bev dlaboko umislen vo sebe dodeka ti so zadovolno lice se pomestuvase i pripivase vo mene jas si mislev na toa kolku sum samo sreken sto sum do tebe na momenti voznemiren so strav da zaspijam ko da utroto ke te zeme od mene ovoj strav se sozdava vo mene zatoa sto mi znacis ti na mene i taka ne mi zameruvaj ti na MENE zasto ova ne e isfiluvano tuku taka nabrzinka e pisano zaso sum knap so vreme Изменето од FeaR - 12.Март.2012 во 17:52 |
|
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Utrovo se vrtam okolu sebe
no ne te gledam tebe
zamina morase, znam
no nema dolgo da bides sam
Ke mi se vratis ti mene
a jas ke napravam ubav dorucek za tebe
i ova ne e dovolno dobro obmisleno
samo vo momentov nabrzina smisleno
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmm bravo bravo Klara impresioniran sum
vivi ti si kazala i porano ali koj da pamati sto si kazala aj potsetime So pregolemata griza i ljubov sto ja imas kon mene epten me gusis i postojano kako nekoj cuvar okolu mene kruzis me nerviraat i zborovite daj prestani da pusis mrazam pritisoci mrazam koga baras da zaboravam nekoi raboti sto na moeto srce ostavile otisoci |
|
|
|
Klara-D
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onoj sto se ligavi , ne si ti toj
ti si originalen i svoj
Jas te citam i se smeskam
no se prasuvam
dali treba da ti se meskam
i doagam do zakljucok
deka ima prostor za site
taka poveselo ,podobro
i pobrzo minuvaat dnite ...
Do narednoto viduvanje ...
pozz. i doviduvanje ....
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele lele lele
dobra si i ti u ova i cekam pak da pises Vo mojata dusa ti si vecen sjaj veruvaj nikogas nema da go zaboravam onoj maj ljubota kon tebe ke ostane ko kapka rosa cista iako nikogas poveke nema da bide ista nema da e ista zasto taa raste i nema da dozvolam nikogas da zgasne |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na starite sliki
nasmeana ti si se prasuvam dali i denes nasmeana ti si :) dali poslem mene tvoeto srce so tek na vreme uspea da zasaka nekoj drug poveke od mene so srce polno taga se prasuvam kade si kade si draga |
|
|
|
Klara-D
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doagam i zaminuvam
no sekogas na naseto
mesto naminuvam
so nadez deka ke te vidam
sakam so tebe da bidam
Ti doagas i zaminuvas
cesto i odminuvas
Ljubov moja
mozebi gresime
no znam se ke resime
Ke go najdeme patot
i se ke ni bide slatko ....
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posakuvas raj dobivas pekol i se nerviras za nekoj nebiten sto ti rekol posakuvas spokoj i mir i ko najgolem baksuz dobivas cir no ne grizi se samo priseti se na ona sto nekoj go rekol poslem dozdot ide sonce a koga ke dojde sonceto e togas grizi se poslem sonceto doaga bura koja ko za inat vo nekoja belja te gura |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kon tebe nostalgija
koga sum sam sekogas dlaboko vo nokta me faka i stari spomeni mi vraka za se sto zaedno pominavme mila bez razlika prema mene kakva si bila znam mozevme poveke da imame no toa ke bese na sila sovesta bi me ubila zasto znam vo sebe ke patese i tivko ke umirase i bezbolen kraj ke barase a za takvo nesto mesto nemase |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od tebe nema ni traga
a ti rece ke bideme prijateli bez razlika sto i da bilo no iskreno sto stavi kraj bas mi e milo no nemorase celosno da me otfrlis praveejki se ko nikogas nisto da ne bilo i nisto ko da ne se slucilo tretiraajki me ko stranec koj nekoj nekogas sto slucajno go nosel tvojot ranec |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si vetuvam na sebe
deka nema poveke da mislam na tebe iako znam deka pak zborot ke si go zgazam kolku samo toa go mrazam nekoj pie da se seti a jas da zaboravam na sekavanjata koi cesto mi se vrakaat i vo teloto negativni custva isprakaat lesno e da se osvetam no ne i da oprostam nekoj pie da se seti a jas da zaboravam vo istiov moment vo istiov cas na ovoj den ti posakuvam SREKEN RODENDEN toj datum seuste go pametam a ne bi srceto me prasuva zosto e toa taka dali vredi i jas dlaboko vo sebe baram izgovor za da ne mu dadam odgovor i dobro e se do onoj moment koga go vrtam tvojot broj za da ti posakam sreken rodenden no tebe te nema i sega koga na srceto se mu e jasno od naliv na emocii toa eksplodira no prethodno se rasplaka glasno Изменето од FeaR - 04.Мај.2012 во 17:18 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |