|
Претходница |
Внеси реплика |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Март.2008 во 10:34 |
Dali dodeka ste imale seks, ste se zaprasale kako mu/ i bilo so nekoj vas prethodnik i da li poise uzival/a ?
Изменето од Biba_G - 25.Јануари.2009 во 14:43 |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne treba razmisluenje....koga si gi znam kvalitetite....
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ima da mislam stom e so mene tolku vreme NAJBOLJA SUM
|
|
apce
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So toa ne bi trebalo nikoj da se preopteretuva, sekoj ima bivshi/a ... i razlicni iskustva i uzivanja vo seksot, i bash kako shto kazaa pogore, ne treba razmisluvanje koga si gi znam kvalitetite |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствено доколку некој е несигурен во своите способности и се сомнева во себе, тогаш си поставува вакви прашања.
Да одговорам конкретно на прашање: Не . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama bas voopsto ne mi e gajle kako mu bilo pred mene!Ni prasuvam ,ni sakam da kazuvam za sebe!Moeto minato i negovoto minato ne se vazni,vazna e segasnosta!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MENE PODOBRO MI BESE SO BIVSIOT...I SI GO SAKAM NAZAD
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема потреба да се прашуваш...Сите жени велат - Најдобар си до сега, а знаеш дека лажат, ама се правиш глуп, оти убаво ти доаѓа... Фалбата,де, џанам...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако каже самата може ќе го земам како податок, инаку не ми е важно воопшто, зашто знам дека е на SEVEN HEAVEN кога е со мене.....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se prasuvam posto znam deka koga e so mene zaborava na se' sto se veli ja gubi glavata
|
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немам поима што вие мислите, но јас кога водам љубов не можам да мислам.... .... го уживам моментот, и умот е исклучен
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се замарам ,било поминало.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Да, размислувам понекогаш во слободно време, никогаш додека водиме љубов.
И не размислувам за да се споредувам, туку онака само ја замислувам разликата |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека некои луѓе мислат, други си вршат работа
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |