|
Кој секс е подобар |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seks na eks!!!!!! zestok seks!!!!! no nema kako onoj so predigra pa zaplet - rasplet i znaete kako odi seto toa! |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi e dobar seksot iako sme dvajcata bez alkohol...more ne mi e dobar tuku super mi e
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
losa rabota alkoholot ako ja pies vo pogolemi kolicini , po edna casa dve e dobro , no ako pies pojke , sleduva omalaksanost i drugi nesakani posledici
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maki101
Група Регистриран: 03.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas gledav emisija na Discovery pre nekoje vreme na taa tema,
pa velat deka koga maskite ke ispijat nekoja im opaga seksualna
vozbuda sto moze da bide i dobra rabota, kaj zenskite e suprotno,
vozbudata se zgolemuva sto e isto taka ne e loso
Pa zaklucok sleduva: Kupite edno fino ubavo crno vino, napravete romantika, ispijte po pola (taman ona malku poveke da se napije,
pa uzivajte
Ali ako prepiete onda e toa poloso nego da ste skroz trezni,
podobro i malku sex nego nisto :)
-btw. interesna zastava na Yugoslavia Изменето од maki101 - 05.Август.2006 во 01:59 |
|
Garfield
Сениор Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 381 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е убав и вака и така и со и без алкохол.
|
|
The cat...always lands on her feet, regardless!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da se ima alkohol sretstva sto krevaat vozbuda ako ima privlecnost i onaka si kao da ne si na zemja
|
|
максимус
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da ima nisto ,samo voda za pienje i nisto drugo
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. и во двата случаеви има по нешто позитивно и по нешто негативно,кога ке си под дејство на алкохол подолго трае ама пак кога ке си трезен појке имаш контрола над настаните... и со е најважно ке го памтиш поубо ...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam i trezna da sum epten opustena zasyo sekogas imam seks so licnost koja mi go gubi pametot pa isto mi se faka!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sum pijana samo siram noze.....
taka da sea ne praktikuvam da pijam....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da pie nesto samo neka rasiri noze dovolno e
|
|
mbm
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sum pod dejstvo na alkohol uvek mi se zgolemue libidoto.Ne deka stanuvam promiskuitetna i idam legnuvam so bilo koj,ali definitivno imam veca zelba za sex.
Poso togas ti se rusat malku inhibiciite,spremna sum i na ekspirimentiranje(niso perverzno,da se razbereme)
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas isto, pa cak i nakaj perverzno idam
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doduse,iskreno u alkoholizirano stanje bi prifatila i soft SM varijanta
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |