IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е Груевски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е Груевски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 100>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:02
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

А инаку никој не известува како што е, секој како што му одговаранамигнување

затоа Бог ни дал очи и уши и разумголема насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:03
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

па јас навистина не знам оти вас ништо не ви е јасно а и во ништо не веруватеплазење
ако си гледал само една седница на собрание се ке ти беше сега јасно ко ден...само една...не мора ни цела да се мачиш да ја гледаш...само дел

Тето јас не сум стар дедо да гледам секој ден седницихи, хи...

Ама знам како излегуваат. А тоа ми остава лош впечаток. Како да немаат грам мозок да запамтат што треба да кажат, па ај ќе се ладам со листовите додека сум на говорницанамигнување

Изгледа не сум далеку од вистината. Кој и да го пишувал тоа е навистина необразованнамигнување
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:05
Sea poleka malku....
Treba da imash jak zeludnik za mozesh da izgledash cela sednica na sobranie .

Jas probav da gledam...
Izleguva Makraduli i postavuva prashanje za amnestijata na hashkite sluchai i Nikola kaza edna rechenica neshto u smisla deka se sochustvuva so familiite koi izgubile nekogo vo vojnata....I toa ne e tolku strashno no odvratno e toa sho taa rechenica ja prochita od livche.....bednik 
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:06
реков...ако изгледаш само еден дел...не секој ден,бог да те чува
а треба да ѕирнеш на кратко тетино,оти претпоставувам дека ти и владава живеете во иста државаплазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:08

Originally posted by Santijago Santijago напиша:

А инаку никој не известува како што е, секој како што му одговаранамигнување

затоа Бог ни дал очи и уши и разумголема насмевка
zgreshi,...na razumot shtedel

...kaj nekoi!да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:08
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Sea poleka malku....
Treba da imash jak zeludnik za mozesh da izgledash cela sednica na sobranie .

Jas probav da gledam...
Izleguva Makraduli i postavuva prashanje za amnestijata na hashkite sluchai i Nikola kaza edna rechenica neshto u smisla deka se sochustvuva so familiite koi izgubile nekogo vo vojnata....I toa ne e tolku strashno no odvratno e toa sho taa rechenica ja prochita od livche.....bednik 

Не гледам, немам одвише нерви. А викаш толку слаба меморија има пЛемиеЛот па не може да запамти што треба да одговори на 30 прашања?газење од смеење
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:09
Na Nikola ne mu e do memorijata kaj nego procesorot e slab 
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:10

реков...ако изгледаш само еден дел...не секој ден,бог да те чува
а треба да ѕирнеш на кратко тетино,оти претпоставувам дека ти и владава живеете во иста државаплазење

А јок тето, ја нисам одавденамигнување

Подобро да живеам подалеку од ТВ то и владава, затоа што ќе треба мн лекарства да пијам (од нервоза тоаплазење)
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:31

ЕРАТА НА ГРУЕВСКИ

На што се должи долгото владеење и големата поддршка на Груевски

Никола Груевски веќе шеста година е неприкосновен политички лидер број еден на Република Македонија. Ниту еден македонски премиер немал толку долг непрекинат мандат и толкава доверба по шест години владеење. Овој 40-годишник ја има во џебот тапијата дадена од граѓаните за премиерска функција до јуни 2015 година кога привршува една ера која ја одбележува, главно, неговиот личен печат.....

Баш убаво толкување од страна на врвен новинар....среќа
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:49
Сакале да признаеме или не Груевски тотално ја смени перцепцијата за политика во Македонија  и се додека опозицијата ни стои цврсто со двете нозе во транзицијата Груевски не 6 туку 60 години ќе владее.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2011 во 22:51
ма признаваме дека се е тотално сменето...колку ќе не коштаат промените ќе дознаеме накнадно задоволство

Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2011 во 00:34
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

Груевски фатен жив како нарачува пратеничко прашање

Фокус открива невиден скандал! Дали да прашам за странски инвестиции или за задолжувањето - пишува во пусулчето на директорот на ЦК на ДПМНЕ - Димовски - а подолу како одговор - ако сакаш и во двете, можеш и во едно да го ставиш, открива весникот ФОКУС.

Меѓу “најинтересните” беа тие што премиерот сам си ги нарача. Толку тешки, што и нему му беше лесно да ги одговори. Објективот на дневвниот весник “Фокус”, покажа како премиeрот нарачува едно од тие прашања од пратеникот Илија Димовски......

Зошто ова не ми многу вернозбунетост Зарем со пусулчиња во време на мобилнизбунетост
Читам таму  правописна грешка збунетост ЗТАВИШ место СТАВИШ. Кој се мајтапи со вакви работи? Кој може да потврди дека ова е ракописот на премиерот?збунетост Ова мене вака ко ист ракопис ми делувазбунетост
Не го бранам-одам по чиста логикаголема насмевка
http://sky.mk/images/stories/fokussk.gif

Да ја докомплетираме прикаската,како одит фотомонтажата ИЛИ...?

А, за тоа кој е Груевски и дали ТОЈ вака би правел,ПА добро го знаеме од Прилеп,како заврши Економски факултет,Меџудругото,Јанакиевци Многу му спомогнаа,а за Магистратурата не зборвам,тоа друга Прикаска,Нарачани прашања и Аплаузи?голема насмевка
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2011 во 01:18
samo zavisi koj, kako i za sto gi koristi
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2011 во 09:21

На фокус како весник ич не му верувам..оти единствена цел на весникот е да ја испревртува политиката на Владата...(едно е да збори против за некои работи, но да е против сите, тоа не е во ред)

Друго ова ич не е релевантен доказ со прашањата...но и да Е...........Има право човекот на неговите луѓе да им каже за што и како да прашаат и да кажат...Исто како и сите вие кога одите на работа и шефот ве организира за поефикасно и побрзо да завршите.....Тие што ако се пратеници, некој сепак треба да ги координира...

НЕ ЗНАМ ШТО ВИ БЕШЕ ЧУДНО ОВДЕ......или нема некој друга работа и ќе му се чуди на фокусот....не знам

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.