|
Koja поза ја обожаваат девојките |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko mnogu ti teknuva
ovde e naj golemoto zadovolstvo... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
dvovalentna
Група Регистриран: 03.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najubava poza e trijagolnata, vo site oblici....FMF, sekako ako se pogodat katetite i hipotenuzata. Mada i kvadratot e dobar FMFM :) Sekako, devojkite da se bisexualni.....
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poza, dvovalentna, koja poza se "bara", ne koja kombinacija.
|
|
Incredible Blue
|
|
dvovalentna
Група Регистриран: 03.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ovie kombinacii, site pozi odgovaraat...ama bas site :)) |
|
Гаргамел
Група Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo neka letaat perduvi pozata ne e vazna moze i stoecki na dizalica da potkrevame
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам,дај да не претеруваме сега,дизалици ова-она... само нека летаат пердуви |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dvovalentna kaza...
Najubava poza e trijagolnata, vo site oblici....FMF, sekako ako se pogodat katetite i hipotenuzata... значи тривалентна..е добар избор. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa...sekoja zena e ...latentno ,....trivalentna...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so racete shto ke pravi=polivalentna |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омилените секс пози може да откријат многу за нашиот карактер и за карактерот на нашиот партнер. Еве што „кажуваат“ четирите најпопуларни пози: Мисионерска поза: Луѓето кои ја сакаат оваа поза не се многу креативни. Тие се старомодни и едноставно ја сакаат класиката. Тие го сакаат чувството на сигурност и се нежни, грижливи и смирени. Мажите кои ја сакаат оваа положба многу се грижат за својата партнерка и за тоа дали таа е задоволна од нив во кревет. „Доги стајл“: Мажите кои ја префериаат оваа положба најчесто сакаат да доминираат. Бидејќи не постои контакт со очите, многу жеи во оваа положба се чувствуваат запоставено и исклучено. Некои жени не ја сакаат оваа положба бидејќи имаат чувство дека партнерот не ги почитува. Жената е одозгора: За разлика од претходната положба, во оваа положба жените се тие кои имаат доминација. Жените кои ја сакаат оваа поза се самоуверени и свесни за својата сексуалност. Исто така жените ја сакаат оваа положба бидејќи им е најлесно да доживеат оргазам. Но доколку тој само лежи и ве остава вие да правите се, тоа не е баш добар знак. Затоа натерајте го да ја смените позата за да биде активен. Странична поза: Луѓето кои ја преферираат оваа положба најчесто сакаат да бидат близу до партнерот и да ја чувствуваат топлината на неговото/нејзиното тело. Овие луѓе е грижливи за партнерот и за семејството и се одлични животни сопатници. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto e so drugite pozi?
|
|
Incredible Blue
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кинеска деветка : Нова секс-поза која ги излудува жените
Доколку ви здодеаја мисионерската и кучешката поза, ова е една егзотична секс-поза која може целосно да ви го освежи сексуалниот живот. Се работи за т.н. кинеска деветка која се состои од серија плитки и длабоки пенетрации, а може да се изведе на два начина. Прв начин: 9:1Машкото навлегува 9 пати плитко и еднаш длабоко. 10 пенетрации чинат една серија, а треба да се повторат барем 5 пати за да може жената да почувствува неверојатно задоволство што ќе ја доведе до страстен оргазам. Втор начин: 9:1, 8:2, 7:3…Вториот начин започнува исто како првиот, со 9 плитки и 1 длабоко навлегување во вагината, после што треба да се продолжи на овој начин: 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9. Ова повторете го 5-6 пати. Техниката се изведува во состојба на потполна опуштеност на телото и умот. Еден круг од некоја серија можете да го повторите и повеќе пати, а можете да преминете и само на длабоко пенетрирање кога партнерката ќе добие силни вагинални контракции непосредно пред оргазмот. Исто така, запомнете дека треба да бидете спонтани и нежни, а сексуалното задоволство засилете го со кружна масажа на клиторисот или со ритмичко мрдање на колковите во круг, во двете насоки наизменично. ____________________________________________________ ова ко некој натпревар да се одигрува а камо судија кој ќе брои |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |