|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јавља се кумановац у радио и вика:
Ја најдее новчаник! Добро и што најде у њега? Па најде 1500 евра! Добро и што сакас сг? Една песна за Зокитааа!! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doktore kd edu blago zub me mnogo zaboli vadi ga nemozu da izdrzu!ali kd ke ga izvadis daj mi ga.
-Zasto sto ke ti ga? Takoj ke ga frlju u solju ...kd nejce blago da ede neka ede go*na |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишја Кумановaц куде доктора и му вика на доктора:
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Komso aj da zememo po pola tele sg za u zimu?
-Sto ke mi pola tele pa da mi pada po dvor?! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срце наш син има да биде ист како тебе кд ќе порасне!
Од куде знаеш? Па још сг повише сака флашу него цицку! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kume imam dve vesti :-Ednu losu i ednu jos polosu!
-Sto be??? Mislu deka zena ti ne vara! |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajd da iskopiramo nekoj Kumanovski muabet, da se nasmee narodinja...
Sin na James Bonda |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zboriv dva cajkana :
Icera kupi cetku za u wc! -I kako e? Pa sto znam bolje mi bese ss hartiju! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve drugacke na ulicu:
Cuju ostavila si se ss muza ti? -Da pa tretirase me kako kuce! Stvarno??? -Da sakase da mu bidu verna |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Icera se napi sas edni Rusi-za malko da umru!
Dnska se napi sas kumanovci-bolje icera da umrese! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosla ciganka kude doktora i kazala:
-Doktore moj muz ima otok i bol u penis! -Pa ja sto mozu da napravu? -Doktore ako moze bol da nestane,a otok da ostane |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фатија кумановац златну рибу и она му кажала ако гу пушти
ќе му испуни жељу.И кумановац кажаја : -Ауди Q7 -Сакаш на кредит или на лизинг ? -А ти сакаш на зејтин или на маст? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Правив муабет две комшике:
-Од куде ти е тај модрица на око? -Од мужа ми... -Па ја мислеше дека он е на пут. -Па и ја мислеше дека е! |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |