|
Божиот јазик во ИСЛАМОТ |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |||
MUSLIMA_1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 18.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne pozdruvam nikoj ako dobro go znaes islamot, k*ranot zabranuva da se ubivaat zeni i deca, a islamot k*ranot,dozvoluva borba protiv tie koj ke te napadnat, da ti citiram eden k*ranski ajet, ja ejjuhel lezine amenu ju katilu fise bilillah o vie koj veruvate borete se protiv nevernicite no nemojte zeni i deca da ubivate, jas ne gi pozdruvam tie muslimani koj ubivaat zeni i deca, a pravite muslimani koj go sledat k*ranot i Allahoviot serijat 10000% sum sigurna deka ne ubivaat zeni i deca a tie sto ubile tamo nekoj sto spomnal sigurno ne se muslimani tuku kafiri sto ne go znat serijatckiot propis vo islamot.
|
|||
Jevreji govore: "Uzejr je - Allahov sin", a kršćani kažu: "Mesih je - Allahov sin."* To su riječi njihove, iz usta njihovih, oponašaju riječi nevjernika prijašnjih -
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Муслима, а дали к*ранот ги толерира различностите, и дали нашата дискусија е “атак врз исламот“...
Значи треба да те разберам дека утре може да ме убиеш што го критикувам исламот... колку жално и понижувачко ... |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Муслима1, се’уште потполно и докрај не ја познаваш идеологијата и праксата за која (веројатно добронамерно) се заложуваш!
Муслима1, убијците не потекнуваат од суфистичката традиција туку од сунистичката - Совршениот БОГ нека им се смилува и нека им ја одкрие ними (и на сите луѓе) Тајната на Љубовта БОЖЈА во Христа ! Амин! Изменето од spiros - 08.Октомври.2011 во 22:45 |
|||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
MUSLIMA_1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Allah zabranil da se ubiva nevin covek,a jas mozam da go branam islamot so miroljubiv muabet, Allah veli vo k*ranot ikre fi dini islam: vo islamot nema prisila.
|
|||
Jevreji govore: "Uzejr je - Allahov sin", a kršćani kažu: "Mesih je - Allahov sin."* To su riječi njihove, iz usta njihovih, oponašaju riječi nevjernika prijašnjih -
|
|||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со покасните сури кои ја хранат омразата кон сите оние кои (дури и од оправдани причини) не го прифаќаат кyраишкиот крвав пророк како вистински, тие сури ја губат својата првобитна релевантност и служат за полирање на имиџот! лажниот пророк мухамед своерачно убивал стотици луѓе кои не сакале да му се покорат, да го признаат за вистински и да ја следат неговата идологија, а некои меѓу своерачно убиените биле деца на кои штотоку почнале да им раснат влакна на одредени интимни места ...! Сваќаш ли сега од каде потекнува агресивноста на сунитите и оние кои го следат лажниот пророк мухамед? Изменето од spiros - 08.Октомври.2011 во 23:01 |
|||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
MUSLIMA_1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Daj mi dokaz od kaj tie ova za da ti poveruvam zasto jas imam dokaz protiv tebe deka ne e taka, daj mi argument od kaj tie ova pisano od koja kniga koj avtor, ili ti si avtorot na ova lazno svedocenje, a ke izlezes koga togas pred Bozjiot Sud a potoa ke bides frlen vo Raspaleniot dzehhennem a togas povikaj gi tvoje svetci i kipovi vo koj sto veruvas da ti pomognat,
|
|||
|
|||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Совршениот БОГ во Прачистото Срце Исусово е Совршена Вистина, само пред Него се поклонуваме и само од Него помош и спасение бараме, а само преку Неговата Милост ја добиваме! Ако фактите за убивањата од страна на лажниот пророк мухамед сум ги измислил јас, казната мене треба да ме чека, но ако тоа е посведочено преку устата и раката на следбениците на лажниот пророк мухамед (кои самите се прогласуваат за вистински следбеници на вистината и така ги поучуваат прелажаните), тогаш Живиот БОГ нека им ги отвори на сите срцата и очите за Евангелието на Совршениот Ислам, кој Совршениот БОГ лично ни го покажа во Исус и нека сите ги спаси! Амин! п.с. Што се работи за доказ, барај со сето срце и БОГ ќе ти даде да го најдеш доказот и тогаш ќе увидиш дека ти нити си ја познавала верата што си ја “имала“ пред 15 години, нити пак ја познаваш оваа за којашто денес ревносно се заложуваш! |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |