|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сртта ти била последна лоша шега од серијаот шеги во животот
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene smrtta pretstavuva del od sekojdnevieto i neizbezen del od zivotot, vakov kakov sto go znaeme. C` est la vie . |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka.
Rabotata e shto lugjeto ne se srekjavaat so nea sekojdnevno i nemaat lichno iskustvo... shto ja pravi smrtta potpolno nepoznata. A bidejki znaeme oti taa definitivno znachi zboguvanje na nasheto materijalno telo od ovoj svet, ja sogleduvame kako nashe potpolno ischeznuvanje. A toa predizvikuva neprijatno chuvstvo i strav... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смртта -нов почеток.
И да бидам друга, подобра личност во следниот живот ми е многу подобра опција отколку крај на животот, и ништо понатаму. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ако нема друг живот?
Што прајме тогаш,што ако се завршува со крајот на овај живот земски што го имаш,и нема друг почеток? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа подобро е сега да станеш добра личност...
Бидејќи во наредниот живот ќе бидеш иста душа , друга личност... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш... никому ништо. Кратко и јасно. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден мудар Римјанин кажал вака нешто: Ако има задгробен живот, тогаш за тоа ќе мислам кога ќе умрам, а ако нема, тогаш нема ни да мислам.
|
|
Zero Tolerance For Silence
|
|
ANTEROS
Група Seeker Регистриран: 06.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сериозно, понекогаш кога ми е преку гала од се и добивам повеќе од што можам да издржам, си викам, ајде нека дојде и тоа, ионака се ми изгледа бесцелно во дадени моменти. Ама кога ќе ми помине разочараноста и бесот, на смртта гледам поинаку. Се прашувам дали сум подготвен за ова последно патѕвање и за она што ме чека од другата страна, и тогаш ми се јавува неизвесност, и незнам дали ќе ја снема додека сум тука и живеам.
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никакви.Нешто што мора да дојди.
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE ME VOZNEMIRUVA SMRTA TUKU UMIRANJETO>>>
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum bila prisutna pri umiranje i nitu ednash toa ne beshe svesno umiranje tuku ne svesno.Ne voznemiruva pomislata deka mozhebi kje ischezneme celosno i deka kje im nedostigame na bliskite...
No toa e samo misla... Jas ne veruvam vo "ischeznuvanje", no toa e samo veruvanje... Ostanuva toa da go osoznaeme... Koga kje se trgne iluzijata, vistinata kje ostane. Koga smrta kje dojde (a taa e del od zhivotot), togash zhivotot prodolzhuva...A mudrite velat nie sme zhivotot... |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A чија смрт?
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den umirame i se ragame,sekoj den cutime i veneeme,sekoj den sme onoj...EDEN SEKOJ DEN
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |