|
Игра:Кој е на сликата? |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
*psycho*
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Јули.2006 во 01:21 |
Како што кажува насловот, погодете кој е на сликата (карикатурата). Кога некој ке погоди тој што ја пратил сликата дава знак со што му одобрува на тој што погодил да прати друга слика. Еве за почеток нешто полесно
Изменето од mamma - 09.Април.2008 во 22:34 |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брус Вилис
|
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bruse Wilis ?????
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe bejbi.....pa pisuva na slikata ako ne si znael...inaku jas imam sokolski oci....pa se gledam
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бидејки прва погодив еве една од мене и малку помош позната глумица е
|
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA BELLA TIGRICA
Prvo: ne sum bejbi (zensko sum - se gleda na sikata ) Vtoro: nad slikata pisuva "eve za pocetok nesto polesno" sto zanci deka lesno mozes da go poznaes covekot bezrazlika na toa dali pisuva na slikata ili ne Treto: koga veke si procitala od slikata kako se vika ja unistuvas igrata so toa sto mamis (istoto mozes da go napravis ako stisnes propertis na slikata i nagde vo adresata go najdes i imeto) Cetvrto: ako gi procitas i postovite od pocetok ke vidis deka bosab veke odgovori na prasanjeto sto znaci deka treba da prati druga slika P.S. Nemoj ova a go svatis licno zosto toa e samo igra koja mi tekna pa zatoa sega "solam pamet" i gi kazuvam pravilata, pa koga ke bides onlajn ako ti e dosadno prati nekoja slikicka. Изменето од *psycho* - 16.Јули.2006 во 16:47 |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Misel fajfer da ne e
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da krilca e sea ti si na red
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slaven reziser
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jackson peter ti pisuvase na slikata
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade te molam na left klik pa propertis pokaza deka si pametna ama ja unistuvas igrata Изменето од angelwings - 17.Јули.2006 во 15:01 |
|
*psycho*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam vie ne prakate sliki paaa....
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onoj gitaristot od GNR slash ili taka nesto
Изменето од angelwings - 18.Јули.2006 во 09:08 |
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |