|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 51> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta i ne e tolku daleku... Koga izneveruvash, se izneveruvash sebe!- a gi povreduvash tie okolu tebe.
Viki, bravo! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zdravko colic
Нов член Регистриран: 15.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vishok na energija vo razlicni kombinacii zs mi se moze i mi se saka [:D/]
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ај да ги врземе, храна и вода неколку пати неделно и така нема да изневеруваат. Зошто? Зошто не си му пружила она што барал (физичка блискост, секс на пример), природните нагони го тераат да сака да оплоди женка или не се осеќа исполнет во врската со тебе. Еми тоа е... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
природните нагони го тераат да сака да оплоди женка
. ова тие за БЕТОН ОПРАВДАЊЕ со ова Tiggi ја затвори темата... дефиниција за ПРИРОДНА ПОЈАВА Изменето од anakin - 15.Јули.2011 во 10:05 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чисто , јасно и гласно "Коњ се контролира само додека е зауздан , извади узда не барај го повеќе" |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a divi konji ne se za ergela....toa samo vo planina na sloboda xaxxa
|
|
vivi
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па сеа што ќе се мачиш да скротуваш див коњ коа веќе имаш мирен некој ... е сеа држи уздите само
|
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa ti ...mi se spie...kakvo neverstvo ...toa za tie spankovcite denje sto dremat
|
|
vivi
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахаха .... мислиш ли за нив е ?
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како можиме бе ја и Санти да си бидиме ко шо треба. Така да , темава треба да гласи... зошто НЕКОИ машки изневерувааат
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
folksi ........izneveruvaj dodeka ti e dozvoleno .............posle i zakon te faka
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa sto sme mnogu fini i nemame srce da odbieme.
|
|
Incredible Blue
|
|
Nadia
Сениор Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dusicki tie leleeee :))))) ili pa zatoa sto se sto e novo e interesno i predizvik za osvojuvanje t.e za lovenje mazite se lovci :) |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aa-aaaaa
ne znam koj nosi bundi.... posle nie lovci. kako ne. |
|
Incredible Blue
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |