|
FeaR |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vivi e devojka fina
slatka kao mandarina telo ima ko balerina i vo maalo ja vikaat anna karenina Vivi e ubava dama recisi bez mana i vo nea se zaljubuvuvaat od sekoja strana Ona znae najdobro znae kvalitet da prepoznae |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas pomisluvam na nas
i tivko bez glas se molam za nas baram spas vo drugi iako toa stari spomeni mi budi i eve na kraj priznavam me ubi! |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ti me nosis nad oblaci
samo ti dopiras do mene so zborovi stilot tvoj mi e mene omilen bakni me, pregrni me i vodi me... nad oblaciiiiiiii |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fearce...se podobar
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vivi vide so pesnicka izmisliv za tebe
|
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srcus
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so bolka zaspivam jas
i mislam na nas zalam sto nemav sila da te zadrzam tuka do mene mila ke go pamtam jas ovoj maj mnogu mi nedostasuvas znaj |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nas postoeja
nekoi drugi svetovi tamu mozeve da imame rajski denovi uf samo da sakase tamu sami jas i ti i topli vetrovi ajde sega ne placi stisni zabi i odi si |
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iako do vcera bese
dusata moja eve ti priznavam toa e sega nekoja nova seti se kakva bese nevina devojka fina ali toa brzo mina koj te smeni nezam mila sega od mene samo skap podarok ti baras ko svetot na tatkomi da e a i da e so tebe toa kratko ke potrae zatoa mi e preku glava od tebe... __________________________________________________________
|
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vivi fala na podrskata
______________________ sakam ednas da bidam laden kon tebe kako togas ti so mene no toa nemozam jas na tebe ti si del od mene zatoa nauciv da bidam laden kon drugi ti me nauci kako se ljubi bez da se misli na cuvstvata tugi |
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
noke mu doagja inspiracija
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |