|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 70> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa treba da bidat pogolemi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sega kazi so kolku postara si bil...najmnogu mislam...da ne begame od temata.......
|
|
tuka nekade....
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas si go drzam stavot deka postara devojka na primer 10-15 godini so pomlad decko mene licno mi e neubavo.....pr.zboruvam devojkata 35 deckoto 20...e stvarno ne mi odi..sega koj kako saka... |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи секој со својот вкус белег, има многу машка популација што сака постари девојки и обратно ирелевантно е.. За мене битно љубов да има за остатокот не тупам глава..
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене не ми оди ни дечкото 35 а девојката 20, секоја толку голема разлика, како што рече Јулија, го прави едниот партнер неподобен, Сепак , љубовта не знае за граници и за години, па ако на нив им е убаво , таа разлика нема да им смета.
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas tvrdam deka rzlikata vo godini e najmalku vazna,ako stanuva zbor za ljubov, zosto i prethodno imam kazano deka ljubovta e dvizecka sila za sekoj poedinec.
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sakam postari devojki od mene....
potpis: Zoki fraerot... |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoki baba mi e slobodna......pa ako sakas...poveli!!!!!!!! hi hi hi.......
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво бе Зокица барем си призна.. ценам ценам..
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што млаџе то слаџе
стара кока добра јуха , ал млаџе се лакше куха
da vi razjasni striko nekoj dilemi hhehehee
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro poveketo sakaat pomladi no mora da ima granica a za ZOKI treba da mu se dade nekoj orden za hrabrost!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас викам така.. орден за Зоки.. Драго ми е барем знае што сака.. Има некој се нечкаат па кријат да ти се слоши
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinata ide kao ,ovie marfievi zakoni , spored nego so tekot na godinite nisto ne se podobruva toa vazi demek kolku stareeme da ne se mislime pokvalitetni nego postari :((
|
|
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VIDI POBARAJTE NESTO ZA ZOKI I NEKA SI GO DOBIE ORDENOT
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |