IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што ја прави жената посебна...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ја прави жената посебна...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 18>
Автор
Порака
Rebelde Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2009
Локација: Canada
Статус: Офлајн
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Rebelde Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2010 во 18:56
Originally posted by renatax renatax напиша:

Da dodadam.....onaa shto kje go pobedi  chlenot nad mene vo shah....плазење

Уште ова,
жена може да ме победи на 64 полиња, и веднаш ја признавам за кралица (на таблата де) но не и во прошетката кон 64 звезди, особено летно време!
Живот ли е, па да го опишеш!?
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2010 во 19:01
Hmmm.....
Vnimavaj shto posakuvash ,moze da ti se sluchi.....mozebi tokmu na taa kralica na tablata,kje i dozvolish romantichna proshetka vo tivka ,letna ,zvezdena nokj.......
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2010 во 19:07
среќа
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Rebelde Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2009
Локација: Canada
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Rebelde Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2010 во 21:49
Originally posted by renatax renatax напиша:

Hmmm.....
Vnimavaj shto posakuvash ,moze da ti se sluchi.....mozebi tokmu na taa kralica na tablata,kje i dozvolish romantichna proshetka vo tivka ,letna ,zvezdena nokj.......

Не реков дека посакувам, туку дека ме бива. Оти, јас сум си ебал пиперот за таква работа.

Изменето од Rebelde - 25.Јануари.2010 во 10:09
Живот ли е, па да го опишеш!?
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 23:07
e sto...bas me interesira..masko mislenjeсреќа
vivi
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 23:54
Што ја прави жената посебна?

E pa ova shto ne mozhe da go napravi mazhot:

Zhenata e angel koja shtom nekoj kje i gi skrshi kriljata prodolzhuva da leta... na metla!

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 01:49
Oooo zatoa se metli okolu mene
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 01:50

Една моја пријателка вели ....

Мажот може да ја направи жената

и  кралица   и  магарица .........не%20знам
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 02:02
Јас вака како жена и набљудувач на жените, забележувам дека секоја една си е различна на свој начин но она што ја чини една жена да биде посебна во позитивна смисла е нејзината способност да шири благопријатна атмосфера околу себе, да е пријателски настроена и позитивна, да се грижи на мајчински начин, да е негувана и своја.

Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 02:35
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 18:52
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Една моја пријателка вели ....

Мажот може да ја направи жената

и  кралица   и  магарица .........не%20знам
tacnoголема%20насмевка
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 18:56
Vazhi i obratnoto.

I onoa shto e najinteresno e deka i vo obata sluchai javnoto mnenie povekje e na strana na zhenata otkolku na mazhot.

Vo prviot sluchaj velat deka mazhot e svinja, a vo vtoriot sluchaj deka e vol ili magare.

Vrti suchi, zhenata izlaga sekogash vo pravo... ili ja pochituvash ili ne zasluzhuvash taa tebe da te pochituva.

Изменето од Messenger - 21.Мај.2011 во 18:59
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 19:26
 hm..... zhena....

najprekrasno i najubavo neshto shto mozhelo da se sluchi

no i najproblematichno po okolinata i za samata sebe

taa e unikatna po svojata priroda na neshtata., ., taka da nabrojuvanje na doblesti i drugi raboti e gubenje vreme

vo sekoj sluchaj ukras na celata nasha majchica planeta намигнување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 19:42
Еве што ја прави жената посебна...
Приказна за женатада

Жената има сила на која луѓето и се воодушевуваат. Тие поднесуваат тешкотии, тага, но знаат за среќа, љубов и свое мислење. Тие се смеат кога сакаат да вреснат. Жените пеат кога сакаат да плачат. Плачат кога се среќни и се смешкаат кога се нервозни. Се борат за она во што веруваат. Тие се против неправди. Не прифаќаат „не“ за одговор ако има друго подобро решение. Даваат се од себе за своето семејство. Одат со пријателката на доктор, затоа што таа се плаши од доктор. И жената знае да сака без граница...

Тие плачат кога децата им доживуваат нешто ново во животот и се радуваат на среќата на своите пријатели. Тие се радуваат кога ќе чујат за некоја бременост или венчавка. Нивното срце се крши кога ќе чујат за смртта на некоја блиска личност.

Тие тагуваат за изгубената сакана личност, но јаки се кога не останало повеќе ништо за што да се борат. Жените знаат дека еден бакнеж и прегратка можат да излечат скршено срце.

Но има една грешка кај жената.... ТАА ЗАБОРАВА КОЛКУ ВРЕДИ!тага

Изменето од Schatzii - 21.Мај.2011 во 19:43
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,145 секунди.