|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 18> |
Автор | |
Rebelde
Група Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште ова, жена може да ме победи на 64 полиња, и веднаш ја признавам за кралица (на таблата де) но не и во прошетката кон 64 звезди, особено летно време! |
|
Живот ли е, па да го опишеш!?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm.....
Vnimavaj shto posakuvash ,moze da ti se sluchi.....mozebi tokmu na taa kralica na tablata,kje i dozvolish romantichna proshetka vo tivka ,letna ,zvezdena nokj.......
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Rebelde
Група Регистриран: 10.Декември.2009 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не реков дека посакувам, туку дека ме бива. Оти, јас сум си ебал пиперот за таква работа. Изменето од Rebelde - 25.Јануари.2010 во 10:09 |
|
Живот ли е, па да го опишеш!?
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sto...bas me interesira..masko mislenje
|
|
vivi
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ја прави жената посебна?
E pa ova shto ne mozhe da go napravi mazhot: Zhenata e angel koja shtom nekoj kje i gi skrshi kriljata prodolzhuva da leta... na metla! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oooo zatoa se metli okolu mene
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една моја пријателка вели ....
Мажот може да ја направи жената
и кралица и магарица .........
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас вака како жена и набљудувач на жените, забележувам дека секоја една си е различна на свој начин но она што ја чини една жена да биде посебна во позитивна смисла е нејзината способност да шири благопријатна атмосфера околу себе, да е пријателски настроена и позитивна, да се грижи на мајчински начин, да е негувана и своја.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vazhi i obratnoto.
I onoa shto e najinteresno e deka i vo obata sluchai javnoto mnenie povekje e na strana na zhenata otkolku na mazhot. Vo prviot sluchaj velat deka mazhot e svinja, a vo vtoriot sluchaj deka e vol ili magare. Vrti suchi, zhenata izlaga sekogash vo pravo... ili ja pochituvash ili ne zasluzhuvash taa tebe da te pochituva. Изменето од Messenger - 21.Мај.2011 во 18:59 |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm..... zhena....
najprekrasno i najubavo neshto shto mozhelo da se sluchi no i najproblematichno po okolinata i za samata sebe taa e unikatna po svojata priroda na neshtata., ., taka da nabrojuvanje na doblesti i drugi raboti e gubenje vreme vo sekoj sluchaj ukras na celata nasha majchica planeta |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве што ја прави жената посебна...
Приказна за жената Жената има сила на која луѓето и се воодушевуваат. Тие поднесуваат тешкотии, тага, но знаат за среќа, љубов и свое мислење. Тие се смеат кога сакаат да вреснат. Жените пеат кога сакаат да плачат. Плачат кога се среќни и се смешкаат кога се нервозни. Се борат за она во што веруваат. Тие се против неправди. Не прифаќаат „не“ за одговор ако има друго подобро решение. Даваат се од себе за своето семејство. Одат со пријателката на доктор, затоа што таа се плаши од доктор. И жената знае да сака без граница... Тие плачат кога децата им доживуваат нешто ново во животот и се радуваат на среќата на своите пријатели. Тие се радуваат кога ќе чујат за некоја бременост или венчавка. Нивното срце се крши кога ќе чујат за смртта на некоја блиска личност. Тие тагуваат за изгубената сакана личност, но јаки се кога не останало повеќе ништо за што да се борат. Жените знаат дека еден бакнеж и прегратка можат да излечат скршено срце. Но има една грешка кај жената.... ТАА ЗАБОРАВА КОЛКУ ВРЕДИ! Изменето од Schatzii - 21.Мај.2011 во 19:43 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |