|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 23> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Земал Мујо во рака говедска коцка за супа и внимателно ја анализира. При тоа му вели на Хасо:
-Е значи стварно остарев и никако не научив како успеваат да стават цела крава во ова. ------------------------------------------------------------------
Купил мујо најнов Кавасаки и гнетит 250 на сат по некоја улица и се дерит: Имат некој ваков мотор??? Луѓето: нееее никој во другата улица: Имат некој ваков мотор???? ист одговор во третата: имат некој ваков мотор??? излегол некој: да бе имам шо сакаш???? мујо: абе дај жити се како да го исклучам ова чудово |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат Мујо и Хасо:
* Денес бев на базен и за пола саат ме исфрлија од базенот ! * А зошто го прашува Мујо ? * Мочав во базенот. * Па што има врска, секој моча во базенот. * Абе и јас им го реков тоа , ама тие ми кажаа : Сите мочаат во базенот ама не како тебе од Скокалница |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Мујо и Хасо и оделе да крадат пченка. Мујо отишол да краде, а Хасо чувал стража. Дошол полицаец и му рекол на Хасо што правиш тука:
- Смислувам песни. Полицаецов му вика: - Ај отпеј една! И Хасо пее: - Сино је небо, зелена је трава, клечи Мујо, види ти се глава. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо го прашува Хасо:
- Хасо, зошто бананите се криви? - Не знам. - Ај, нема везе, ќе прашам друг мајмун. |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо на Фата: „Знаеш ли дека жените кажуваат по 30,000 зборови дневно, а мажите само 15,000?“
Фата: „Па тоа е затоа што се’ мораме по два пати да ви објаснуваме.“ |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа Мујо пијан дома, оди во кујната да пие вода и откако видел невеста натртена во лавабото и влегол отпозади и завршил работа. Оди во дневна соба кога гледа Фата седи на кревет. Целиот збунет ја прашува Фата: Фато, изгледа мајка ти ни е дојдена на гости. А Фата му оговара: Не мајка ми, туку мајка ти
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После војната во Босна, Мујо останал без муда.
Еден ден на Мујо веќе не му се живеело, се качил на една голема карпа и се спремал да скока. Ете ти го Хасо: - Што правиш бре Мујо, симнувај се, ќе се отепаш, гледај колку е високо. - А, бре Хасо, никој ваков не ме сака, сите жени бегаат од мене, не се живее вака. - Е стварно, во право си, скокај тогаш, што да ти кажам. После пола час ете ти го пак Хасо. - А бре Мујо, уште не си скокнал? - Е како да скокам, кога немам муда! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се возат Мујо и Хасо. Хасо: Доаѓа кола? Мујо:Не. Прават судар и во болница Хасо го прашува Мујо: Хасо: Шо не кажа дека доаѓа камион? Мујо: Па ти ме праша дали доаѓа кола. Изменето од емил - 21.Мај.2011 во 05:59 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Хасо од Германија со ново БМЊ во своето родно село. За несреќа му се дупнува гумата пред самото село. Зема Хасо дигалка и резервна гума од багажник, пцуе, и се фаќа за работа. Кога ете ти го Мујо.
- Што параиш бе Хасооо! - Еве вадам гума, у пизду материну! Тогаш Мујо зема камен го фрла во шофершајбната на БМЊ-то. - Што правиш бе црни Мујоо!!!! - Ќути и вади ја побрзо гумата, а јас за тоа време, ќе го вадам радиото! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се нашле Мујо и Хасо в затвор и Хасо почнал да пишува по ѕидот па Мујо му рекол Хасо не пишувај по ѕидот ке не избркаат од затвор бе. Изменето од емил - 19.Јуни.2011 во 05:52 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nashle mujo i haso na santa mraz ., i koga odnenadezh haso mu veli na mujo.,
mujo spaseni sme ene go titanik kaj doagja |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат Мујо и Хасо:
- Си забележал ли дека кондомите на дното имаат сериски број како на цигарите? - Невозможно, тоа никогаш не сум го видел. - Јасно е дека не си го видел, кога не си морал кондомот да го одвиткаш докрај |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо отишле на печалба во Бразил.
по краток период Хасо се вратил во родното село и кога го прашале кај е Мујо, Хасо одговорил: - Па Мујо отвори бутик во Бразил. - Навистина како бе? Како? - Па со хебла. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо ограбиле пошта и секој си земал по една вреќа. По неколку месеци Мујо го прашува Хасо:
- Што имаше во твојата вреќа? - Па, околу половина милион евра. Купив куќа, кола. А во твојата? - Мојата беше полна со сметки. Плаќам секој месец колку што можам! |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |