|
Тезги ... тезгароши... |
Внеси реплика |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Април.2011 во 01:33 |
Ги има од сите типови , големини, форми и за сите намени. Едни се големи и популарни кои си одржуваат контакт со публиката преку свирење во кафулиња, а пак од друга страна стои некој „Соте бенд“ (суви дечки, со обетче в увце, пуцвалеста коса, 6 кила злато, изразит нос , сето тоа пропратено со ужасен глас, пренагласено вибрато и грешни стихови : у срцу девојка за која зеленим, што не знам где је сад... )
Има ли некој да кажи нешто да дечките кои во живо ви ја доловуваат музиката која ја слушате секојдневно? За момците кои секоја вечер пејат „све још мирише на њу“? Тука се и фабулозните моменти како : - На почеток почнуваме со Енрике Енглезијас , заминуваме на „ред бул, секси бул“ и чочек за крај. Ениван? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде бе Фолки тоа, по кафани ли? |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф бе ... најбитното го забораев... КафиЌи, кафулиња, кафани и јавни вецеа ... Сегде кај што има народ, особено млади. Уметници, естрадни забавувачи или сељаци. Сите оние свирачи што свират негде на друго место освен во гаража и на концерт , т.е. живи свирки низ град
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од тезги поштовање само за квалитетна рок свирка. Се друго - јок. ...„ред бул, секси бул“ и чочек за крај. Ај да бегам од темава, да не позеленим... |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edno vreme tezgite mi bea zadovolstvo i nekoj avtoritet no sega da promoviras kafansji i turbofolk pesni mi e isto kako da peam pesni od demonot a sto se odnesuva do rok baladite i drugi smireni kompozicii moze da gi narecam angelski pesni no tie ne se izveduvaat cesto vo zivo.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе им од тезга до тезга разлика
ама ако нешто сум приметил, тоа е дека тезгарошиве ќе научат пет песни и тука застануваат, некои песни на памет ги научив ради нив |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |