IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 324325326327328 931>
Автор
Порака
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 08:46
znaci ista krvna grupa .....pa aj na zdravje Smile
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 08:52
Ti samo ednas dojde vo Skopjevo,
planiras pak na nekoja zurka da prisustvuvas?

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 09:43
E sam ne se pie, ne ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 10:00

Zoki morav na kratko aut...da, togas vo Olimpik na piti samo se vidovme...na nekoja zurka ,u princip se druzam so dosta decki od F live....zurka zoso da ne ..Smile...odam sega navistina da kasnam mi se prijade...pa doagam na pijalok u BAR Tongue

Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 10:01
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

se nadevam nekoj pobrgu ke dojde na utrinsko [IMG>height=17 alt=Tongue src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley17.gif" width=17 align=absMiddle> sam nekako ne mi se pie

e neznam dali e brgu ili kasno ama jas sakam da pieme kafe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 10:02
eh tamam e Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 10:03
Dobar deeeeen,
Aj ja sea ke praam breakfast, pa ke se napieme nesto poposle, OK?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 10:04
ok e zoki jas ke ostanam da pravam drustvo na Belegce pa ke odam na pojadok Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 10:30
Eheeee

Jas sum gotov, ama go utnav jogurtot izglea - kisel mi bese -

Daj sea nesto za posle dorucek

Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 11:48
hektor mozi da se vrabotam vo barot mi treba rabota?
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 11:51
eve me i mene ,zamisli i jas jogurt piev...tuku za so ste?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 11:51
A druze, osven Hektor tuka i drugi odlucuvaat za taarabota,

Aj sipi po nesto pa da vidime !

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 12:01
zoki koj trebase da sipe? Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2006 во 12:04
Pa novoto dete!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 324325326327328 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.