|
700 евра казна за (наводно) пцуење на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
mihox02
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve vaka sea da ti odgovoram nakratko do kade e nasiot pravosuden sistem.
1. Vo kafic mi nudat droga otkako odbivam da kupam dobivam boks od dilerot. 2. Idi obezbeduvajneto od kafuicot dobivam samar i od obezbeduvajneto 3. Povikuvam policija da go prijavam slucajot tie nastojuvaa da si zaminam doma bidejki sum bil pod dejstvo na alkohol. Otkako nastojuvam da prijavam dobivam po eden samar od dvajcata policiski sluzbenici. 5. odam vo policiska stanica da go prijavam celiot slucaj - me zadrzaa do 6 sato vo policiska stanica kako jas da sum napravil krivicno delo :S - Izlagale vo izjavata deka jas sum mu karal sum gi omalovazuval i ne znam ti so. - sega sum daen na sud da odam Pa spored ovaa slucka vidov do kade e pravosudniot sistem vo drzavata :D Stari rekle: So vlast i so gas nema igracka :D |
|
ЦрвеноЖолта
Нов член тоа е боја Регистриран: 25.Февруари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 и се е можно. Не пренесуваат вести како што треба.
|
|
Едно име, еден јазик, еден народ, една нација, една држава МАКЕДОНИЈА!
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |