![]() |
|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 84> |
Автор | |||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Но А1 тоа е темата. Вчера не им беше интересен премиерот и не чуствуваа потреба да информират околу посетата на Охридскиот Аеродром , Пуштање на обиколницата во Охрид, Отварање на станови за социјално загрозените и пуштање на локален пат.Исто така не им беше интересна посетата на премиерот на Прилеп каде што исто така се пушти локален пат во употреба и се стави камен темелник на спортска сала.
Многу поважно од тоа се проблемите на жителите од Визбегово кои имале улица од 100 метри неасфалтирана и најважно од се беше секако излагањето на Имер Селмани пред 20 тина негови гласачи. |
|||
![]() |
|||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
||
И комитите денес ги најдоја криви...ќе речев две три работи ама ќе јадам бан демек ...
Шират негативна енергија, само негативности, само лоши работим, преувеличвање... Изменето од DragancoLeskoec - 13.Февруари.2011 во 20:11 |
|||
![]() |
|||
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
||
Па пријателе ништо лично,кон тебе ,а што е тука интересно кога веќе виртуелно почна да си пушта човекот насекаде ,не е интерсно повеќе,и потврда за тоа е во прилеп,таа сала што ја кажа веќе еднаш и удрија темел,ама заради разни малверзации сега повторно изведуваат,а да не ти зборувам за локалните моќници,..темата е за друго. |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
![]() |
|||
evangelist ![]() Сениор ![]() Bože ne znam šta mi je, pale m Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
||
да видиме, после ова дали ќе ја “замрзнат сметката’ и на заменик-министерот, зашто очигледно е дека он е добар археолог, а се разбира и од браварстви и лимарство. Не знаев дека знаел и карате. |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
А1 го прикажа како ги пушта ![]() |
|||
![]() |
|||
evangelist ![]() Сениор ![]() Bože ne znam šta mi je, pale m Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
||
тоа ми беше идеата, прикажаа и многу други работи, а сигурен сум дека имаат и многу други необјавени. Ова го кажувам како “критика“ до власта, а не дека ја подржувам А1. напротив на криминалците се знае каде им е местот, но тоа треба да важи за сите, а не само за некои. Изменето од evangelist - 14.Февруари.2011 во 15:02 |
|||
![]() |
|||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
На TIME.mk неколку агенции известија за инцидент пред Владата помеѓу екипата на к*рир и како што пишува таму поддржувачи на А1. На сајтот на А1 инцидентот не е ни спомнат. Дали овие од к*рир претеруваат или пак овие од А1 ништо не виделе. Да не знае човек веќе во што да верува, не остана здрав медиум ![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
ама затоа, според нашите медиуми, на еден настан има 1000 позадини кои воопшто не се совпаѓаат ![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
||
Aj bidi iskren pa kazi dali nekogas si im veruval??????????? |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
||
На конкретнава темава немам коментирано од 3 ти Февруари ,значи скоро две недели, а бидејќи не сум во тек сакам да прашам зар уште бараат поддршка А0 ??
Немам пуштено програма од оваа тв последниве денови , а читам по весници некаква војна на калето во ск ИСКРЕНО, се надевам зад ова (настанот на кале) не стојат А0 , бидејки дури тогаш стварно ќе бидат мизерија Изменето од Mindy - 16.Февруари.2011 во 10:28 |
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
||
Како тоа повторно ??? Зарем им ја одблокирале некогаш ??? Кога ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Little Daisy ![]() Нов член ![]() ![]() Мала. Регистриран: 29.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
||
Ми се смачи што драматизираат толку многу. Тие си работат за пари и не мора мене да ме малтретираат за нивните проблеми. Мене никој не ме прашува како го поминувам месецот.
|
|||
Dream and love are just words - until you decide to experience them!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |