|
Кој креира кризи и ја дестабилизира Македонија? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зошто секогаш прво се става на тапет СДСМ(знам,знам...пак ќе ме прогласите за комуњарка...нејсе...јас само гласно ќе размислувам)
зошто да не постои и варијанта Б Грујоски и Ахмети имаат таен договор- јас ќе ги пратам моите да градат ти прати ги твоите да рушат...нек се направи тензија,белким ќе се отчепиме од власва...сите државни каси се празни...не ни испадна планов така успешен ко што го најавивме...здравството е тапа,економијата е тапа,образованието е тапа...а ќе не тераат и името да го смениме,а баш на таа финта падна народов... а |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вакви глупости и тези за вина на опозицијата за се и сешто е повеќе од УНИКУМ...на светот...тоа може само кај нас да се протура и само од СТРУЧНИ ЛАИЦИ...кои бранејќи ги глупостите на власта помагаат да се доутепа државата...Малку на тоа нека помислат...
Изменето од Анастеа - 13.Февруари.2011 во 23:08 |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако опозицијата е толку моќна како што повеќето милуваат да ни ја претстават нели немаше да биде опозиција,сеуште ќе си беше власт
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе жива глупост, иако може да постои опција, џабе не рекле - Политика је ку.ва!
Сепак мислам дека синоќешниот настан е дело на коалиционите партнери по договор! |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па тоа е и најголемиот проблем во нашава држава
во секоја постапка не научија да бараме задни намери... а најлесно им е -покакај па обвини го другиот! 20 години никој не работи во интерес на државата 20 години си ги вадат очите и кршат копја преку наш грб...а се за нивни благодет...кој и да биле на власт. а ние,обичниот народ тапкаме во место и повремено се мразиме едни со други... |
|||
|
|||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
more ako dom da ve raslapam site....kako sum navezban
destabilizacija imame od ko sme kuknati eeeeeeeeeeeeeej |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ustvari...ima edna vistina za semkata Balkanska....sekogas bila zapletena pod prevezot na nekakvi zagovori i dogovori...
ama treba edna da se pomirime so teskata ni sudbina deka ni fali ona delce mozok sto coveka go pravi gord na sebe i na svojata zemja... btw...ne procitav sho beshe zagovoro...aj da procitam....veruvam ke ima prodolzenie po'rno da ne citav...mi se prispa Изменето од Анастеа - 13.Февруари.2011 во 23:12 |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo so go izgledav prilogot na Sitel.
A be ne mi se veruva, vo 2011 da se slucuvaat povtorno vakvi raboti. Da im se dozvoli na stotina mudzahedini, da ja urivaat crkvata, a policijata na lice mesto nisto da ne prevzema ( sram i aram da im bide ), a be mi e sram so sum makedonec. Grujo, crni grujo, ako i sega se sokries ko p**ka pod kosula, i ne reagiras zestoko, e**** i partijata tvoja, a i site drugi. A be ic ne mi e gajle dali komunjarite pravat scenarija, ili pak samite vmrovci, ili pak mudzahedinite sami na svoja raka ( a taka e sigurno ), ama kjutenjeto, i nemanje zestok odgovor od instituciite, odma posle ova, a site gi vidovme koi se, mislam deka go MVR go dopre dnoto. Ako ostane vaka, pu pu nevazi, salili smo se, turi im takvoeto.... utre ke se kacat na hramot ili na vodno i krstot ke go butnat. Изменето од Анастеа - 13.Февруари.2011 во 23:14 |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
VaZoLjIN
Група господ Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не никој друг не ни е крив.Само тие што не пљачкаа 15 години.Тие се македонци - одродени. |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако пљачкањето го оправдувате со туѓото пљачкање, тогаш браво, немам коментар |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вакви коментари со директно етикетирање и дисквалификација на членови на форум ИДИВИДИ не се толерираат. Persej7 суспендиран на 3 дена. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koj ja destabilizira Makedonija...Pa Gujo...razbira se...so site podelbi a sega i na Kaleto... Se e presmetano...za rejtingot na OVCHAROT....Gadot...potochno...
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се е илуминатски план а ние совршено паѓаме во нивните стапици, вклучувајки ме ете и мене.И ми треба барем два дена да ми се врати разумот по вакви настани, кои супер си ја вршат работата и да престанам да мислам на колење рушење и палење.
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |