|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика | страница <1 20212223> |
Автор | |||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas go zamisluvam panter kako se seksa...
ja ima zhenskata legnata na krevet , a toj so tefter na masa pravi plan...crta krivini.. shema ...i so krajno zagrizhuvachki pogled so penkaloto vo usta zakluchuva deka ako pristapi dijagonalno ke bide pobrz dokolku odi stanichno ....da da teorijata na pitagora izvrsno ke se primeni.... |
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Seksot ne e nauka panter123 .... dodeka ti pravis analizi i elaborati nekoj UZIVA .....
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe bitno e
koj saka da gleda filmovi bez kraj? nikoj |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa treba da bide naj bitno inaku nisto od biznisot
zosto ti e takov partner samo za sebe sto ke si gleda... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moite momenti doagaat dodeka polusvesno me moli da prestanam
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
garant e profesor na filozofski... definitvno so tebe nema zenata da dozivee orgazam, tuku padavica... i pokacen krven pritisok... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
најбитно..... инаку која би била целта на сексот...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pozdrav za bijonse,slatko me nasmea so nejzinata rafinirana sofisticirana smisla za humor |
|||
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
seksot i toa kako e nauka i toa seriozna koja e predmet na proucuvanje izucuvanje vo ramkite na psihologijata psihijatrijata postojat odredeni strucni lica koi ja tretiraat ovaa problmatika, neznam dali si slusnala za lica koi se specijalizirani za ovaa problematika nareceni seksolozi, dodeka kaj lica koi go praktikuvaat seksot toa nemoze da pretstavuva nauka i taka da se gleda na nego, toj za niv, tebe, mene i site ostanati koi go obozavaat pretstavuva potreba, neophodnost, zabava, rekreacija, relaksacija, uzivanje razmena na seksualna energija, cuvstva pomegu partnerite, a vo vrska so analizite elaboratite jas toa go istaknav vo kontekst na pricinite za nepostignuvanje na orgazam kaj zenata, analizite elaboratite se pravat isklucivo samo togas vo onie slucai i situacii koga postoi, e utvrden konstatiran e odreden problem vo slucajot "nemoznost za postignuvanje na orgazam" kako i pri sekoj drug zdravstven problem taka i vo ovoj slucaj potrebno e da se utvrdi "etiologijata" (da se ispitaat i proucat pricinite na problemot-"bolesta") i da se prevzemat odredeni merki cekori za uspesno nadminuvanje resavanje na problemot na zadovolsvo na dvajcata partneri osobeno zenata, sekoja zena nemoze da dozivee orgazam i ne osobeno pri sekoj seksualen cin, sekoja cest na onie zeni koi uzivaat vo orgazmot pri sekoj seksualen cin, megutoa ima dosta od pripadnickite na ponezniot poubaviot pol koi simuliraat glumat orgazam i se mnogu vesti vo taa nivna aktivnost, za toa nemozam jas mnogu da zboruvam toa im go prepustam da go kazat zenite devojkite onie koi uzivaat vo nego megutoa naglasuvam potenciram da bidat iskreni dali i kolu cesto uspevaat da dojdat do sostojba na vrvot na seksualnioto zadovolstvo nareceno orgazam. Изменето од panter123 - 11.Јуни.2010 во 05:19 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
panter fakja zenska na nauka, garant
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Me nema mene i vekje ne e bitno a?
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е, битно е
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иако оргазмот не е најважното во сексот, и единствена цел...да оставиш жена напалена, влажна во кревет без оргазам, треба да е казниво, и на ниво на криминал.
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I da se odgovara 100 godini samotija....mislam so leva raka samo |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 20212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |