IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Ми треба совет!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми треба совет!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака
Ѕвончица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ice Cold.

Регистриран: 07.Август.2010
Статус: Офлајн
Поени: 448
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ѕвончица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 16:34
Мајко мила, 14 години ли прочитав?!
Земете куклите, играјте си бе алооо, и после бремени, абортуси, последици, ќе има, како да нема.
Ццц...без коментар.
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 16:58
Originally posted by Ѕвончица Ѕвончица напиша:

Мајко мила, 14 години ли прочитав?!
Земете куклите, играјте си бе алооо, и после бремени, абортуси, последици, ќе има, како да нема.
Ццц...без коментар.

Ееееее, да си жива и здрава, најдобра реплика !!!! да 
Основно школо изненадување
Нели се дружевме тогаш, па симпатии, искрички, први љубови, емоции  љубов , разговаравме за сексот...па после....збунетост

Изменето од Kali - 17.Јануари.2011 во 16:59
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 17:03
Aaaaaaaa neeeee, ne razgovaravme za seksot ... oti sramota bese ..... нека%20ти%20е%20срамголема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 17:17
НЕ И ГО ЗЕМАЈ ДЕТСТВОТО, МАЛИ! Уште е детиште.... не и се годините за кинење... од прерани секс односи (недај боже) можат да настанат и одредени психолошки пореметувања.... а да не зборуваме воопшто за нејзината иднина ... ако се превртува „однопачке“ на 14 , тогаш шо ќе прај на 18?

Батали тоа....
од мене совет : намали ја употребата на вулгаризми од стилот „п***а“ или „к**оФ“ и пробувај друг пат подискретно да се изразуваш
втор совет: ове не е ништо страшно, имам слушнато дека на чупињава на таа возраст можно е да му се случат такви ствари понекад , ама друг пат полека брату, пуштај само раце под блуза и ништо повеќе, доста е толку оти во спротивно може да станеш „тато“ на грешка

Изменето од volkswagen - 17.Јануари.2011 во 17:18
Кон врв
krkovicka_mala Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Ноември.2010
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај krkovicka_mala Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 21:17
I jas so kerkami isti maki imam...........budali se ovie maldive
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 21:21
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Aaaaaaaa neeeee, ne razgovaravme za seksot ... oti sramota bese ..... нека%20ти%20е%20срамголема%20насмевка

...да...само симпатии имавме тогаш...

а сега... греота сами се уништуваат
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.