|
Стриптиз |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Scarlet Man
Нов член Регистриран: 13.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dva pati sum bil, zabavno e
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сигурно мислиш на вакво нешто Хммм ??? Иначе околу стриптиз, слаба работа, срамежлива сум , ниту сакам јас да изведувам, ниту пак да гледам, некако незгодно се осеќам |
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sum bil na striptiz vo Hjuston... bese TOP, imase 10tina striptizeti, ubavi, pomalce ubavi, mladi, stari... za sekoj po nesto... i najiskreno muzikata ama bas ic ne ja pamtam, ama drugoto :)))
Изменето од Anarhist - 14.Јануари.2011 во 17:02 |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кое фајде го имаш од стриптиз во бар.... кај што само гледаш..некоја која нема да ја имаш |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има места каде девојките или дел од нив се со консумација
барем за во Софија јас знам за 4 такива места
плаќаш си, одите во некоја соба и си вршиш работа Изменето од емил - 14.Јануари.2011 во 19:57 |
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zabava, provod ... nekoi za toa se pijancat, se tepaat, ... tuka kulturno si sedis vo separe, pred tebe ima pista i devojki ti pruzaat dobro sou, a posle ako sakas privaten tanc od 10-15 minuti doaga na separe i te poluduva. Toa zadovolstvo kosta 20 Dolari, t.e. Okolu 900 denari. Moeto iskusto e mnogu dobro, znaci striptiz, zafrkacija ... nisto vulgarno. No sekako toa e vo eliten klub. Klubot ima dobro obezbeduvanje od 10tina dusi, kulturni, obleceni vo odela i ako imas pari si sekogas dobredojden i pocituvan. Pijackata e otprilika 3 pati poskapa otkolku vo redoven bar i se sluzi isklucivo do 12 saat, posle zabavata prodolzuva no ne se sluzi pijalok. Maksimalno profesionalno. |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti be zar ne rece deka nikogas ne si bil u striptiz bar????
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
menegin
Група Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da odam ama nikako da mi se pruzi takva sansa
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да никогаш не сум бил ,но тоа не ми пречи да знам што има и што се случуваа во родниот ми град ,нели Скари
|
||
Kali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....Мене ми е малку мака од помислата дека една голишава жена секој може да ја допира така јавно...ова лично, без осудување на професијата Муабетот беше....играњето е секс...у двоје...по дома....без пари |
||
Kali
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=AavSTvRqRDc&feature=related
Не е стриптиз...подобро е ....Секси играње има повеќе врска со опуштеноста... фантазијата...или со страста? Изменето од Kali - 23.Јануари.2011 во 13:48 |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само еднаш сум била... Кога бев Германија залутавме случајно во еден клуб кај што имаше стриптиз, но за жал само женски секако не бев фасцинирана од изведбата но пријателите и тоа како уживаа
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
straight from the hell... el satanico pandemonium |
||
Incredible Blue
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само знам дека нај голема желба скриена во себе од секогаш ми беше да се вртам на шипка.......ама не скрос гола..
треба дома една да си ставам............ чат пак ќе се извртам....за ќеф.......хааха |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |