IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Да молиш за секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Да молиш за секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Статус: Офлајн
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 21:36
Originally posted by miki_femdomski miki_femdomski напиша:

Сето ова со молењето го гледам единствено како добра и продолжена предигра. И навистина сметам дека е природно за секој маж кој искрено и исцело ја обожува својата партнерка да клекне на колена пред нејзините нозе и да ја моли за интимност. Или уште подобро е ако зборовите се заменат со дејства - грст нежни бакнежи врз стапалата на милата личност имаат посилно дејство од секое зборување...

A ako i smrdat nozete...збунетост
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 21:41
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

Originally posted by miki_femdomski miki_femdomski напиша:

Сето ова со молењето го гледам единствено како добра и продолжена предигра. И навистина сметам дека е природно за секој маж кој искрено и исцело ја обожува својата партнерка да клекне на колена пред нејзините нозе и да ја моли за интимност. Или уште подобро е ако зборовите се заменат со дејства - грст нежни бакнежи врз стапалата на милата личност имаат посилно дејство од секое зборување...

e sigurno pred da pomislis da ja molis ke primetis dali i smrdat nozete......
i tolku ke bide.........плазење tocka za kec...........

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 21:46
кога молам за секс сум способен и кондурите да си изедам од желба,мерак,страст,похот,сласт и други
Кон врв
miki_femdomski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јануари.2011
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki_femdomski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 22:26

Изменето од miki_femdomski - 19.Март.2011 во 10:54
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2011 во 23:47
e sho, cinovite da ne mi padnat ako zamolam???
Incredible Blue
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 00:30

Да молиш за секс?

Пу-пу не ми се случило досега...голема%20насмевка

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 02:27
Молен К*р не Е***А
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 05:05
lesno vi e na zenskite...pa ke molam normalno, ako trebai sadovi ke izmijamголема%20насмевкаsum molel bogami da
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 05:08
Originally posted by FeaR FeaR напиша:

lesno vi e na zenskite...pa ke molam normalno, ako trebai sadovi ke izmijamголема%20насмевкаsum molel bogami da

Па ќе молиме .Оти како им кажеш нешто за секс сеедно заб ќе им вадиш.Те гледат така нешто чудно
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 05:14
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by FeaR FeaR напиша:

Па ќе молиме .Оти како им кажеш нешто за секс сеедно заб ќе им вадиш.Те гледат така нешто чудно
brat ti sea samo davaj paricki za trista trakatanci i nema da molis veruvaj mi hahah moram da citiram eden so mi rece

"Da i e e*am mater bas koga mi e najslatkoto ona kako da znae i togas ke mi rece treba struja da se plati!! da zemam ova ona!!" голема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од FeaR - 13.Јануари.2011 во 05:15
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Вртикуров Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2011
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Вртикуров Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 06:10
јас емил не го молам самиот ми дава
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 14:35
Originally posted by gonzo gonzo напиша:

Што ти паѓа на памет...жените не смрдат, не прдат, не ждригаат, и немаат влакна.
Тоа е апсолутен и непроменлив фактголема%20насмевка

....и..да бидам искрена, би молела...да морам.. плазење
Кога ќе те обземе желба, молиш како и да е...зар имаш ум тогаш намигнување
Кон врв
Scarlet Man Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2011
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Scarlet Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 14:45
pa normalno deka ke molis
Кон врв
deranger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Visokogorska strazha

Регистриран: 22.Октомври.2008
Поени: 1420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deranger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2011 во 19:35
Sekoj moli za sex
Simnat od visokite planini
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.