|
Каде би сакале да патувате за Нова Година |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Декември.2010 во 21:30 |
|
Каде би сакале да патувате за Нова Година ....
Во кое место би сакале да ја дочекате ...Новата Година ....???
Седум дестинации за дочек на Новата ГодинаДоколку сакате дочекот на новата 2011 година да ви остане во долго сеќавање....еве предлог на седум дестинации низ светот каде би имале прекрасен дочек............. Париз, Франција Сиднеј, Австралија Берлин, Германија Венеција, Италија Токио, Јапонија Рио де Женеиро, Бразил Торонто, Канада |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Торонтоооо.... или Сиднеј хм.... што е можно подалеку од тука ме привлекуваат далечни дестинации
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za nova godina dobra destinacija bi bila verona italija
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
venecija...
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Онаму каде што ја дочекав и 2010 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рио или Токио..............
колку спектакуларно звучи............ баш тие два града кога би имала можност да бирам а подолу гледам Венеција..Верона имаат желби некои форумџии...Па за тие дестинации има многу убави и ефтини понуди по агенциите.... За џабе шо би се рекло...............А за моите дестинации слабо ...слабо е... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Годинава планот беше да се иде за Барселона , но беше откажано.
Новата 2011 година ја дочекав во Виена , а бидејки пакетот идеше 5 дена во Виена + 1 ден во Будимпешта , прошетав и до таму Премногу сум воодушевена од Виена , а што се однесува до Будимпешта не , некако селски ми изгледаше градот ....не ми е јасно како може да не примаат евра бе овие од Унгарија ,,,морало да се заменат парите во форинти , ептен цигански град Будимпешта ,,,барем јас така го доживеав Ок, како и да е, бидејки ова ми е прв пост тука на форумот во оваа 2011 година , сакам да ви ги честитам божиќните празници и да ви посакам секое добро во 2011 на сите форумџии |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa normalno kje ti izgleda selski, Mindi... Koga od Viena si otisla u Budimpesta. Da otidese prvo vo Prnjavor pa posle vo Budimpesta, poinakvi impresii kje imase...
|
||
Incredible Blue
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Башка камен ладно...беше моја другарка...јас не се нафатив...па ми кажа дека испомрзнале во истите градови... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене не ми беше ладно , па таман работа, дечко ми цело време до мене Освен тоа, навикната сум на ладно , зимско дете сум јас , преферирам ладно отколку топло Него се мислам сега за стара нова година да идам до Солун Вујко ми и вујна ми за дочекот беа таму , па јас кусо да не сум , ми се присака и мене |
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moskva.....Crveniot plostad
|
||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
New York!
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одличен избор .. само под претпоставка дека не би чекал на Times Square надвор... иако сите викаат .. wooow најубавото нешто е тоа.. е богами не е најубавото нешто .. во таа гужва што се собира уште од доцна попладнето .. метрото не работи во околината на Times Square уште од кај 6 ... има ограничување на приодот до Times Square..... Кога би се решила да чекам НГ тука .. би одбрала вечерта да ја поминам во една од собите во хотелот Marriott Marquis ... со поглед на Times Square делот кај што се спушта топката ... Евентуално во Cipriani на 42nd St.... или Ruby Tuesday .. во срцето на случувањата ... |
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Majkl - 08.Ноември.2011 во 18:18 |
||
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |