|
Победете ја Невиноста |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Декември.2010 во 20:59 |
|
Kolku e vazno za edna zena da ostane nevina do 18 godini?
Na kolku godini ste ja izgubile nevinosta? Dali ste ja izgubile so prst ili penis? |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Важно е ,девојките се развиваат до 18-та година , не мора да се победува невиноста пред тоа.
А она третото прашање баш и не си морала да го поставиш. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cccc.............
Pa toa ne e triumf........pa da treba da se pobedi.. devojkite treba dobro da razmislat koga i kako ke ja gubat nevinosta....oti posle nema of lele majko...nazad nema..... Treba i psihicki i fizicki da si spremen i sekako godinite se naj bitni... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku e vazno za edna zena da ostane nevina do 18 godini?
важно е жената да остане невина се додека не почувствува дека го нашла правиот партнер или додека нејзиното тело потполно не биде спремно(под 18 години не станува збор за никаква спремност туку за будалаштина)...дали ќе има 18,20,28 години,тоа воопшто не е важно... Pobedete ja nevinosta демек,спремете се ...ќе бидете нападнати од невиноста |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daj ne se zezakte so devojcheto...i kazete so shto ste pobedile vie,
...so prst ili.... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ааааа...ова тебе повеќе те интересира од неа,така ми личи на мене.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mene me interesira
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ete...dvajca sme bile vekje,..
...pa, ..prst ili.....shto i e majkata,... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ccccc ... moderni vreminja .....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
takvo vreme dojde da ako nekoja ne e skinata a ima 16 godini demek sramota bilo...lele kako mozela da ne e ...neso u toj stil.....
i znam drugarki so prst sto navodno se skinale zasto im bilo sram i demek toj sto ke ja skinel da nezbori jas sum toj prviot a ustvari oni neznaat deka nikoj ne e glup pa boze moj nekoja koga ke bide kako trup dodeka se odviva cinot sekoj ke svati kolku e iskusna samo glupiranje bez vrska |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас со вагина ја изгубив мојата невиност
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа со раката не се број.Таму ситуацијава е јасна
|
||
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka poveketo so prst ja izgubile na forumov nevinosta,am ne kazuvaat
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |