|
Смрт |
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NADEZTA POSLEDNA UMIRA
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa si vo pravo
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
DaVinchi
Нов член Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da nekoj mozebi bil,,najverojatno tie sto imaat doziveano klinicka smrt, no smrt se utvrduva koga ke prestane da raboti mozokot (znaci toa e malce pokasno od koga ke prestane da cuka srceto) A dali se plasime od smrtta,mislam deka narodot mnooooogu retko se zamara so ovoj neizbezen priroden proces od zivotot. Pogovorki (nisto ne mora ,mora samo da se umre--se e laga osven smrtta) |
|
davinci
|
|
~ThE_VaMpIrE~
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najiskreno ne se plasam od smrtta zaso moze vo sekoj moment neso da mi se desi i da umram...mislam deka umiranjeto e isto kako da zaspivas...ne custvuvas bolka....
|
|
Pretty Green Eyes
Eyes of a fallen Angel Eyes of a Tragedy |
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е многу убо ако така мислиш. Смртта е премин бре човече. То му доаѓа како порта во друг свет. Најверојатно е вистина дека таму нема болка ама никој не се вратил да кажи како е и шо е. Смртта не е неповратна дезинтеграција, па ајде толку беше од нас. Тогаш за џабе сме тука со илјадници години.
|
|
и то...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes so se mislam zs da se plasam od smrt koga nema i taka da znam deka umrev hhehhehehheh
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se plasam od smrta..... ako treba da umreme togas definitvno togas toa ne e za da stradame....
evaaa da se plasam????? abe jas edvaj cekam da vidam kako kje e i so kje pram... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може треба да се договориме кај да се најдеме таму?
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee aj.....ssigutrno kje ima toblerone vo izobilstvo....ne gubi nadez za kockata
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se plasham ne od smrtta..taa e neminovnost,tuku od smrtta vo ovoj moment...imam raboti nedovrsheni,obvrski nestasani i mi treba odlozuvanje...znaci ne se plasam od smrtta kako smrt tuku sto mojata smrt bi predizvikala golemi turbulencii vo ovoj moment....ete od toa me faka jeza....
|
|
|
|
DaVinchi
Нов член Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
beleg izvini vaka, a ti da ne si pred umiranje. |
|
davinci
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се плашам од таа смрт бре, шо мајка би барала уште сега да ме земе на овие млади лудачки години... Ај мор дојди на 99 години, на ручек те канам, али само тогаш, пошто до тогаш ќе бидам апла зафатен
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
maraa
Група Регистриран: 26.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kakvi 99 ic neka ne idi poubo ke bidi
|
|
maw34ko
|
|
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |