IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Геј паради
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Геј паради

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Прашање: Дали треба воопшто да има геј паради?
Одговор Гласови Статистика
0 [0,00%]
2 [5,88%]
7 [20,59%]
9 [26,47%]
16 [47,06%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 15:31
Гласав за: Не се потребни.

Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Апсолутно сум против геј паради во смисла на нивна идентификација со комплетниот геј свет...ако геј луѓето сакаат да бидат прифатени како еднакви членови на ова општество, нема што да манифестираат различност преку смешни, светкави, депилирани, it's raining men паради...
Со тоа се разгоруваат и онака бројните предрасуди кои се лепат и врз оние хомосексуалци кои не "денсаат" и не се лижат полуголи на камионски подиуми...
Геј парадите во никој случај не се релевантен индикатор за постигнувањата во геј каузата...напротив, за неа геј луѓето треба да се борат на полиња каде можат да бидат научно, културно и цивилизациски валоризирани.

Целта на секој геј човек не треба да биде припојување кон хомосексуалното стадо кое ќе се претвори во единствен критериум за детерминирање на неговиот општествен ранг. Сексуалната ориентација во никој случај не смее да биде параметар според кој ќе бидете стиснати на некој идеолошки рафт. Напротив, вредноста како индивидуа е она што треба да се вреднува, а тоа никако не се постигнува преку скокање на песни од Madonna...

Тоа е мојот став, а оние што сакаат да одат на геј паради ги почитувам, зошто тоа е нивен избор...Ја ценам слободната волја на секоја индивидуа...
Го множам твојот став.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Arkan_Insomnia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Max Arena Head Admin

Регистриран: 04.Април.2007
Поени: 64
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arkan_Insomnia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 18:04
Gej parada = masovna tucha (tuka sekoj ima pravo da izleze i da go iznese svojot gnev koj sto mu se sobiral vo tekot na godinata)

haha

Изменето од Arkan_Insomnia - 21.Јануари.2008 во 18:06
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 00:53
gej paradi?

па зошто да не?

ја мислам на мк и фали малце покарневалска атмосфера... народот од секогаш сакал циркузанти, бизарности и квазимодовци... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 00:55
Мжиња со прслуци, ружеви и трепавици ај да не ме бришат па нема да реча ко преѓеска, туку, само по гаќи така по улица, уште това требит кај нас
По ова изглеа у Македонијава поише педери имет одошчо вработени луѓе
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 00:57
Originally posted by аџија аџија напиша:

gej paradi?

па зошто да не?

ја мислам на мк и фали малце покарневалска атмосфера... народот од секогаш сакал циркузанти, бизарности и квазимодовци... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
cirkuzantite..bizarnostite..niskointelegentnite humanoidi karnevalskata atmosfera..gi imas denes na vesti..плазење

Изменето од Eleni - 22.Јануари.2008 во 01:07
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 01:47
Dechki poleka so postovite,navistina mislam deka pochna da se preteruva malku...nekoi malku poveke dodusha.
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 02:13
Originally posted by аџија

да си ги прошириш познавањата и на македонска дијалектика

Како прво, научи што е дијалектика. Дијалектика не е наука за дијалектите (о Боже помогни му)...Дијалектика е наука за општите закони на движењето и развитокот на природата, општеството и мислењето...
Ама бидејќи ти не си се движел ниту со општеството, ниту со природата, а најмалку со мислењето, не можеш ни да го знаеш тоа...
Јави ми се кога ќе прочиташ повеќе! А дотогаш ignore за игнорантите и ситните провокатори! Ciao, ci vediamo caro

ПС. Заборавив, наука за дијалектите е ДИЈАЛЕКТОЛОГИЈА! Значи повторувај по мене ДИ-ЈА-ЛЕК-ТО-ЛО-ГИ-ЈА

Изменето од Eleni - 22.Јануари.2008 во 04:38
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 02:16
чекај, нели бев на игноре? газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 02:23
Аџи бре човече, ignore не е македонски збор...Затоа ти го пишувам на латиница...
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 05:41
Originally posted by аџија аџија напиша:

gej paradi?

па зошто да не?

Blaze si im na stumicani i vevcanci togas. Ima so sto da se gordeatсреќа
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 20:55
[QUOTE=аџија]

ја мислам на мк и фали малце покарневалска атмосфера...
да бе ама у бразилски стилголема%20насмевка

Изменето од zabegan - 22.Јануари.2008 во 20:56
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
caldi33 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caldi33 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 16:59
gej parada nikogas neam da ima vo makedonija mnogu smezatucani a i jas ne go poddrzuvam toa taka da ke go jadat ako izlezat na taa parada
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 14:51
Нема потреба ! среќа
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 14:55
ne osuduvam gejoi
osuduvam gej paradi i toa mnogu

.
nikoj nema pravo svojata sexualna orientacija da ja reklamira, izrazuva na nieden nacin, kako so nikoj pa nema pravo da mu ja osuduva orientacijata

osuduvam samo pokazuvanjeto

Изменето од anakin - 08.Октомври.2010 во 14:55
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.