IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кои се најголемите лажговци во Македонија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кои се најголемите лажговци во Македонија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 16:10
Америка и Енглеска ...биќе земља пролетерска...!!!???

Дека ова е најголемата лага досега..мислам  (се надевам оти сите ) се уверени..оти отогаш се поминати ни помалку ни повеќе...65 години од нивното појање де...
пс
И кога тоа посочените земји ќе постанат пролетерски а???.
Има ли некој овде...тоа  да  ни (ми) го објасни??
намигнување

Изменето од novace - 25.Септември.2009 во 16:14
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 16:44
јас мислам дека поубаво е прашањето „Кога Македонија ќе стане развиена земја со задоволен народ?“
и не ми е јасно зошто сегашнава „поштена“ власт и нејзините „љубители“ ако толку многу ветува совршена сегашнос и иднина, толку многу се навраќа кон бесцелно обвинување на минатото
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 16:47
Темата е за најголемите лажговци во Македонија.
За другото на друга тема.намигнување
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 18:52
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

Е јас ќе одговорам најправилнонамигнувањеНајголемите лажговци и мафијаши се бранко, фрчко,бУЧКо,рада,заев и сите од сдсм да не ги набројувам..намигнување

Да не ги заборави “компјутерите“ во“секое училиште“? Дури и компјутерите почнале да лажат, никако на време да пристинат на час, автобусите никако да стасаат до нив....
Homo homini lupus est...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2010 во 08:47
Кој се најголеми лажговци?
Оние кои стојат од страна, гледаат циркуз и веднат глава пред вистината или се раководат под мотото- Абер ај кој ке сведочи, ке се замерувам со некој кој утре може да ми треба!
Сведоци сме на несакано дејание за време на спевање на мртовец а попот молчи не кажува имало или немало песна од Лепа Брена, изјава од чистачка која тврди дека е натепана од градоначалник и куп други мачни дејанија. Не мора да си политичар за да си голем лажго. Можат ли луѓето да спијат мирно ако знаат дека со нивното не зборење или не замешување (гледање своја работа) стануваат лажговци и тоа големи лажговци. Еве на пример за ова некој лаже, ама кој?
Првиот човек на Демир Капија обвинет за напад
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2010 во 10:19
Ние не можеме од лични сознанија (без аргументи и докази ) да посочиме некого затоа што бргу ке не пресоблечат во пругасти одела и преселат на нова локација на државен трошок. Затоа нашите коментари си ги основаме на новинарските записи и на изјавите на засегнатитеголема%20насмевка
Еве еден конкретен пример...тврдење од Метастаза...

Заштитен сведок за „Метастаза“ е криминалец

- Повеќе од една година жртва сум на клеветење и обид за мое уништување организирано од корумпирани полицајци и нивни интимни пријатели од лекарската фела. Тие луѓе негуваат патолошка омраза кон мене - рече кардиологот кој е во притвор во истражниот затвор „Скопје“.
Дилемата е кој лаже?
И зарем е толку тешко да се докаже-дали се крало или не?
И ке одат ли “кодошите“ под лустрација?збунетост
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2010 во 06:51
Originally posted by novace novace напиша:

Америка и Енглеска ...биќе земља пролетерска...!!!???

Дека ова е најголемата лага досега..мислам  (се надевам оти сите ) се уверени..оти отогаш се поминати ни помалку ни повеќе...65 години од нивното појање де...

пс

И кога тоа посочените земји ќе постанат пролетерски а???.

Има ли некој овде...тоа  да  ни (ми) го објасни??

намигнување

Anastea ke mi izvinis ama sakam da raskazam edna moja slucka vo vrska so ova od novace.

Uste od prvo odelenie koga stanavme pioneri ja "pojavme" taa pesna. Mi bese mnogu interesno, na dedo mi mu vikam taka i taka,koga ke bide toa, a on mi vika nikogas, samo ne kazuvaj nadvor deka jas taka vikam. Nisto ne mi bese jasno. Vo sredno na profesorot po istorija mu go postaviv toa prasanje, koga ke bide toa za amerika i engleska, toa go slusam od prvo odelenie, a on se ucrveni kako rak, pa koga mi prijde, koga mi zalepi eden samariste i mi vika deka sum bil antidrzaven element, so takvite kako mene treba u zatvor da se piknat i bel den da ne sum videl i na kraj me isprati kaj direktorot.
Zamislete jas na moi 16 god. sum bil antidrzaven element.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2010 во 18:53
Lazgovci vo Makedonija kolku sakas , potocno so mali isklucoci site lazat osobeno vo politikata , no samo eden navistina samo eden e KRAL NA LAZENJETO...
Pred nekoj den veti "stan za sekoj" ako pobedi na izborite...Isto kako i sto go vraboti po eden clen od sekoe semejstvo vo Makedonija...
No ona sto go pravi kral e toa sto opstojuva 20 godini na politickata scena pritoa minimum 15 godini vo razni formi ima dobivano mandat od narodot a pritoa bukvalno nisto da nema na delo...
Ljubco i on lazese arno ama na kraj si ja simna maskata...
Grujo i on podlaznuva ne vikam ne ama barem raboti nesto...Dodeka kralot APLA samo lazenje....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2010 во 22:19
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

...........No ona sto go pravi kral e toa sto opstojuva 20 godini na politickata scena pritoa minimum 15 godini vo razni formi ima dobivano mandat od narodot a pritoa bukvalno nisto da nema na delo...
................

pa?!збунетост

...toa samo dokazuva edno neshto,...deka toj voopshto ne e kriv shto ti opstojuva ,..изненадување

...tuku nekoj drug,..
.vikaat nekoi deka e glup,ama ..

.jas vikam deka e epten  bistar....toj drugiot...

zatoa i ke go shisgha koj kako stigne,.

.iako vekje e na ,...gola koжa!да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2010 во 12:33
..фала богу,овде никој од форумов не е спомнат.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2010 во 13:51
Зарем има такви кај насзбунетост
Кон врв
Platenik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 3600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2010 во 15:52
На фроумов се наоѓа кремот. Нема лажговци, досотинствени, работливи, си ја гледаат својата работа и искрено си ја сакаат татковината.

Ех кога само форумџиите би биле во македонската политка, кај би и бил крајот на Македонија
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2010 во 18:51
КОга форумџиите би биле во политиката, е тек тогаш ке имаше лажење без “усул“...
Homo homini lupus est...
Кон врв
Pat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Август.2009
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2010 во 20:57
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

[QUOTE=novace]

Anastea ke mi izvinis ama sakam da raskazam edna moja slucka vo vrska so ova od novace.

Uste od prvo odelenie koga stanavme pioneri ja "pojavme" taa pesna. Mi bese mnogu interesno, na dedo mi mu vikam taka i taka,koga ke bide toa, a on mi vika nikogas, samo ne kazuvaj nadvor deka jas taka vikam. Nisto ne mi bese jasno. Vo sredno na profesorot po istorija mu go postaviv toa prasanje, koga ke bide toa za amerika i engleska, toa go slusam od prvo odelenie, a on se ucrveni kako rak, pa koga mi prijde, koga mi zalepi eden samariste i mi vika deka sum bil antidrzaven element, so takvite kako mene treba u zatvor da se piknat i bel den da ne sum videl i na kraj me isprati kaj direktorot.
Zamislete jas na moi 16 god. sum bil antidrzaven element.

Е тоа ти се вика ситна душа. Стутулени такви никакви во нивната фатаморгана, самите не влегуваат во рајот, ама и другите не ги пуштаат да влезат. А за жал се уште не сме ослободени од таквото тесноградие, и се уште се промовираат такви „вредности“, лечејќи ги своите фрустрации, се разбира.

Инаку, за утеха намигнување

http://www.youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw
Zero Tolerance For Silence
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.