|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Автор | ||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вујко ми знае да гате на карти...особито добро кога игра покер...
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jас знам да гатам и на карти и на кафе...
аjт...стисните желба! |
||
sunlight3112
Нов член Регистриран: 13.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo, Dali te molam mozes da mi kazes, kade e taa gatacka, zatoa sto sve vo zivotot mi se isprevrte naopaku i mi treba nekoj da mi kaze sto bilo i sto ke bide. Bi ti bila blagodarna na informacijata :)
|
||
sunlight3112
Нов член Регистриран: 13.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze li da mi kazes kade e taa gatacka sakam da odam ?
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima edna gatachka kaj fakultetot ......duri gata i za da polozish ispit bez uchenje .........gledam baagi redici ima koga odam natamu ...imame dobri studenti sigurno idni politichari
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има една и кај мене позади киното
Ама....многу трева има таму...кој ќе оди А за што...за да ми каже дека ме чека голема љубов...некој што случајно сум го запознала и бла бла бла.... Веќе видено! |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam na kafe da gledam
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не верувам во вакви работи,
мижи асан да ти баам
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми гледаа и ми рекоа ќе сум се утепала денес.
Се сопнав кога идев по тоа скалите. Битно не се утепав. Затоа и не верувам. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me too |
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ni jas neveruvam ali na mnogu so sum gledal mi rekle potoa deka dobar del od kazanoto ispadnalo |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти гледаш
јас си знам само едно гледање на карти Го научив една моја комишика бабичка(веќе почината). Секогаш на крај доаѓа како на крајните карти. |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne veruvam vo ovie raboti
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бар нешто од сето кажано ќе ти се деси, а ако воопшто не го слуушнеш претходно можеби нема ни да го заприметиш.... „ќе сретниш црна особа вечер“ и оооопс една црна типка ќе ти побара упаљач(ако не денеска, утре).... ако ти гледале на кафе ќе мислиш дека ти погодиле , ако не тогаш само ќе и дадеш упаљач и евентуално ќе фрлиш окце на атрибутите и така...
а сакам да ми гледаат на кафе... Изменето од volkswagen - 15.Септември.2010 во 13:19 |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |