|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 62> |
Автор | |
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша во Грција на одмор.
И приоѓа некој Грк, и подава рака, и вели: - Христос Пападопулос. - Навистна Пападопулос! |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vozela plavusa avtomobil i zgazila cetiri lugje. Policaecot i priogja i veli : -" Gospogjo, znaete li deka zgazivte cetiri lugje???" A plavusata odgovorila: -" A do kolku e dozvoleno ? " |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зашто на кутијата пишувало од 3-6 години.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерно училиште. Час по математика. Учителот пишува равенка на таблата: Х+2=8, потоа им се обраќа на учениците:
- Може ли некој од вас да го пронајде Х? Истрчува плавуша на табла и покажува со прстот: - Јас го најдов, еве го!!! |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во музеј објаснуваат на посетителите:
- Ова е синот на фараонот, ова е жената на фараонот, ова е братот на фараонот, а ова е мумијата на фараонот. Плавуша турист: - А мумијата што му се фаќа на фараонот? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да занимаваш плавуша?
- Стави ја во округла соба и кажи и дека во некој ќош ја чека вибратор |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 плавуши одат на испит Математика. Ја избираат најумната да одговара на прашањата на професорот. Прво прашање: -
Колку е 2+2? Плавушата одговара: -2. Другите плавуши викаат: - Дајте и уште една шанса, уште една шанса! Професорот: - Добро. Колку е 2+2? - 3. - Дајте и уште една шанса, уште една шанса! - Добро – рекол професорот – Колку е 2+2? Плавушата: - 4. Од салата се слушаат гласовите на 9-те плавуши: - Дајте и уште една шанса, уште една шанса! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша ги отвара нозете кога паѓа од висина?
па нели секоја книга се отвара таму каде што е најчесто читана! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша кога се гледа во огледало ги затвара очите?
- Затоа што сака да се гледа себеси како спие. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавушата почнала да учи математика?
- Зошто го видела маж и со две непознати. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува плавуша во аптека и прашува:
- Дали имате екстра-големи кондоми? - Да, имаме. Сакате ли да купите? - Не, благодарам. Ќе ви пречи ли ако седам покрај вратата и чекам некој да купи од нив? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како знаете дека новороденчето ќе ви биде палвуша?
-Не знае како да излезе |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na edna avtobuska stanica razgovaraat dve plavusi koi ne se videle dolgo vreme: - "Ti ma, se omazi li ? " - "Ne. " - "Pa sto cekas? " - "Avtobus . " |
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |