|
Што е секс без оргазам? |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
e ova e svrsuvanje ama bez sex Изменето од anakin - 23.Август.2010 во 23:33 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
valjda i toj e :''devojka"...posto znae kako se odvivaat ravotite Изменето од zverka_ - 23.Август.2010 во 23:33 |
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
e ova e sega sex ama bez svrsuvanje |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
zverka_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vistinski odgovor za sex bez orgazam..... |
|||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
па што и ако се случи некогаш...јбг...wrong tajming...ништо страшно...оргазмот е само дел од уживањето
|
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
odlicen odgovor |
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
tapa e vise ne me interesiras , kako nekoj odgovor , totalna nula |
|||||
|
|||||
zverka_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
e ova bese bez orgazam |
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
se nadevam deka ushte malku ,.....i ke svrsh*te!
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ti samo nadevaj se
|
|||||
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
jadenje suvi korneti,...bez sladoled!
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
само овоj пост ми направи силен впечаток.оти е вистинит. оргазмот не е само секс, на ти го- даj ми го, туку доживуване на особата, со коjато си. оргазмот е како добиток од лутриjата за жената. токму поради тоа би требало да се отвори подобна тема. но не со подобен наслов и поjаснуване. Изменето од pagane - 24.Август.2010 во 13:43 |
|||||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ama ziva vistina e.....mnogu mnogu zneski....ne dozivuvaat orgazam....a poznavam i tkavi koi po godini bile so svojot partner i na kraj ne doziveale orgazam
|
|||||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Zosto se zboruva za zenski orgazam kako za Misson Impossible?
Sekoja zena e sposobna da go dostigne orgazmot duri i po kratka stimulacija,no samo ako dovolno si go poznava svoeto telo i ako slobodno diskutira so partnerot za ona sto go saka i i e potrebno ....
A se dodeka se vnimava na toa da ne se povredi necija MASKOST ... orgazmot za mnogu i ke ostane UTOPIJA ....
|
|||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |