|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 23> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Мујо на театар, па кога се вратил Фата го прашува како поминал:
- Море остај жено, досадно беше што да ти кажувам. Само на крајот беше интересно,кога делеа капути. Јас три си земав. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо кај Хасо на гости гледал хумористична серија. Хасо го земал
далечинското и го намалил тонот. Мујо на тоа:
- Добро, зошто го смали? - Па што ќе слушаш кога и онака зборат на англиски! - Па нема везе тоа, сега не знам кога да се смеам. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Абе Мујо, си лижел некогаш чиста п___а?
-Па што има таму да се лиже, ако е чиста? [:-&] |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо уловил мечка.
-Како ја улови?-го прашува Хасо. -Лесно,пукав стотина пати... -Колку пати ја погоди?-прашува Хасо -Ниту еднаш...умре од смеење... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо му раскажува па Суљо:
"Замисли, Суљо, со Хасо бевме во шумата кога почна страшно невреме. Отидовме кај него дома, ама дождот не престануваше, па останав да преспијам. И така си легнавме во еден кревет, вака јас, вака Хасо, а во средина Фата." "И, бидна ли нешто?" "Не, ни сметаше Фата." |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо му раскажува па Суљо:
"Замисли, Суљо, со Хасо бевме во шумата кога почна страшно невреме. Отидовме кај него дома, ама дождот не престануваше, па останав да преспијам. И така си легнавме во еден кревет, вака јас, вака Хасо, а во средина Фата." "И, бидна ли нешто?" "Не, ни сметаше Фата." |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо молзел крава. Само што ја наполнил кантата, кравата се ритнала и го истурпла млекото. Мујо и ја врзал ногата и пак седнал да ја молзе. Таман ја наполнил кантата, кравата се ритнала со другата нога пак ја превртела кантата. Мујо, сега лут, и ја врзал и другата нога и пак почнал да ја молзе. Само што седнал, кравата почнала да го удира со опашката по лицето. Мујо и ја врзал опашката за гредата над неа. Додека го врзувал јазелот, му пукнал ременот и панталоните му паднале. Во тој момент наишол Хасо и повикал:
"Ау, Мујоо!!! Ама, што правиш бе ?!" "Ја молзам кравата!"- одговорил Мујо. "Што да ти кажам друго, нема да ми веруваш!" |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо излегуваат на диско и одејќи по патот паѓаат во некоја дупка, и се заглавуваат, и
* Мујо - Хасо што ќе правиме тука цела вечер? * Хасо - незнам јас за тебе но јас ке тркнам до дома да си ги земам пижамите за спиење зошто може да не испаднеме од тука. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Мујо на лекар и се жалел на болки.
Докторут му рекол дека треба да ја прегледа урината: - Ене на орманот шишенце јас ке се вратам за неколку минути. - Се враќа докторот и гледа шишенцето празно. - Мујо, ме слушна ли што ти реков? Зошто не го наполни пишенцето? - Докторе јас пробав но високо е неможев да дофрлам. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo na Fata i kupil vibrator, Fata go uklucila vibratorot pocnal da drma,Fata se zbrkala celata ne znaela kako da go iskluci, go viknala Mujo da go iskluci toj, ama i toj ne znael kako da go iskluci, i i rekol Mujo na Fata, begajjjj Fatooooooo da begameeee ovaj site ke ne ebiiiiiii.........
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu veli Mujo na Haso : - Haso, imam H1N1 !!! A Haso mu veli : - Toa ne e nisto , jas imam mp3. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred da pocne fudbalskata utakmica pomegju Bosna i Argentina, na Mujo kako na najdobar bosanski fudbaler trenerot mu veli : - Mujo, ti bidejki si nasiot najdobar igrac cuvaj go Mesi. Mujo go poslusal trenerot. Pocnuva utakmicata i prv korner za Argentina, Mujo go cuva Mesi a Haso si dava avtogol. Posle nekolku minuti vtor korner za Argentina i pak Haso si dava avtogol. Trenerot na Bosna pocnal da mu vika na Mujo na cel glas : - Mujoooo!!! Ostavi go Mesi, cuvaj go Haso !!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Мујо на театар, па кога се вратил Фата го прашува како поминал:
- Море остај жено, досадно беше што да ти кажувам. Само на крајот беше интересно, кога делеа капути. Јас три си земав. |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |