|
Дали парите денес играат голема улога ? |
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Автор | ||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За мојот муабет
Парите играат голема улога..ама не во изборот на партнер...играат НАЈГОЛЕМА улога во животот..без пари не можеш да живееш...затоа моите стварале...за да можам јас да живеам како што сакам..да купам се што сакам..да одам каде што сакам... Тие го почувстувале времето кога нивните родители(мои баби и дедовци) немале да им дадат кога ќе побарале... затоа се дополнувам...дека не играат никаква улога погоре наведеното... ама во животот се најбитни |
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubovta e del od zivotot :-)
Za muabetot ...znaejki go seto toa shto go napisha,normalno e eden den koa kje razmisluvash za maz i deca i ti da go imash istiot stav ,deka ne sakash decata da ti se machat i prezivuvaat tuku da ziveat. I togash na eden ili drug nachin pomalku ili povekje toa kje vlijae vo izborot na partnerot. Ako nishto drugo barem kje te natera da pomislish. Ne mora da e toa za negovata momentalna finansiska sostojba,parite denes gi imash utre gi nemash,parite od mama i tato lesno mozat da se potroshat. Kaj mene lichno toa bilo potrebata da znam deka ima ambicija,inicijativa,potencijal ili kako sakash narechi go,da stvara zaedno so mene .
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во сексот играат само за тоа дали ќе имаш секс со или без кондом.
Е добро де, и во јавна куќа можат да те пикнат ако имаш пари. |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ajde .... prvo pretres ke mu napravat, posle CV so slika i kopii od imotni listovi kako prilog pa posle ke se seksaat so nego ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
BadrHari
Нов член Регистриран: 24.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
parite igraat golema uloga no nemozat parite da go zamenat penisot koj vrsi najgolema uloga na zenskoto.....so pari nemoze sex
|
||
I kad mislim dosta je ljubav ne izostaje dovoljno i zrno je da srce uvek puno je....
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пенисот
Поважен е од љубовта и парите Со пенисот ќе одиш на пазар да пазариш за денес |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
BadrHari
Нов член Регистриран: 24.Јули.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haha ovoa e dobro ama sepak so penisot nemozes da go setas svetot i da gi imas jakite zenski,... parito go praat svoeto zenite vo denesno vreme sakat mal penis a golem i dlabok dzep... |
||
I kad mislim dosta je ljubav ne izostaje dovoljno i zrno je da srce uvek puno je....
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е смешно, жално е Со пенисот не можеш да го шеташ светот, освен ако тоа не ти е професија. Со парите можеш да ја купиш љубовта, ама не на тој/таа што го сакаш, туку на тие што ќе те сакаат поради парите. Не сите жени сакаат мал пенис и длабок џеб. Има и такви што сакаат голем пенис и длабок џеб или голем пенис ама плиток џеб. Нема дефиниција во врска со последново. Измери сега....што е поважно Изменето од ФорумскаБаба - 26.Јули.2010 во 04:43 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
BadrHari
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drugarce ovoa ti vreme svaka cast ama site zeni sakaat razlicno ... so mozes so penisot nemozes so parite so mozes so parite nemozes so penisot se e razlicno |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@BadrHari
....еве како е започната темава
Токму тоа и се обидувам да ти кажам Темата е Дали парите денес играат голема улога ? Значи дали парите...а не дали пенисот Изменето од ФорумскаБаба - 26.Јули.2010 во 04:51 |
||
|
||
BadrHari
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
parite go vodat zivotot bez pari si nikoj i nisto a tocno e toa deka site devojki se materijalistki i mislat samo na pari i slava ... toa ti se vikaat sponzorusi |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma дај Ќе ..да не кажам нешто за што ќе летам од тука. Ме натера да се насмеам слатко на последниот пост.
Не можеш и не смееш да генерализираш. Прво - не си ги поминал сите девојки за да знаеш дали сите се материјалистки. Второ - со тоа го навредуваш женскиот род, затоа што не се сите продадени души. Трето - извини на израз...еб*ем ти пари ако немаш однесување. Да го однесам во некој елитен клуб и да се однесува како изрод од кој знае која архива изваден. И четврто - Што би рекол еден форумџија...(лоша сум со српскиот ама на мак. вака нешто оди) ...можеби не сум најубав, ама каква душа имам Ти друже, или живееш во погрешен свет, или си налетал само на к*рви Изменето од ФорумскаБаба - 26.Јули.2010 во 05:20 |
||
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Парите играат голема улога...
Можеш да си купиш со нив скоро све... Повторувам СКОРО СВЕ. Добар секс - ни во кој случај |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
BadrHari
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drugarce nikoj neznaae na so sum naletal jas ili na so si naletal ti ili rajko petko site znaeme samite so sme se minale i jas ne kazah deka bas do edna se sponzorusi nego deka povekjeto zenski u denesno vreme gledat samo da imat obezbeden dobar i kolku tolku luksuzen zivot |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |