|
МАКЕДОНИЈА...и се е можно!? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 63> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo makedonija nema ic kolektivna svest
sekoj si ima svoja vistina koja ja brani sega pak e diskutabilno prasanje dali e dobro ili ne mene pak mi odgovara taka NE E DOSADNA ZEMJA SO DOSADNO ZIVEENJE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo makedonija lugjeto ne se rezignirani i teshko mozat da se predadat
vo najteski slucaevi ne se resavaat za da rezigniraat od se i da gi snema nego kreativno smisluvaat so da napravat za svojata borba za opstanok mene mi se dopagja takva nasa osobina velat deka imame iznad 300 iljadi nezaposleni retki se tie rezignirani i sedat doma i cekaat da umrat, nego se snaogjaat gi ima po site pazari, rabotaat se i sesto po doma za da se zaraboti nesto po avtopazari, i na site gradilishta |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo makedonija si gi sakame svoite deca i koga se mali i koga ne se bash mali
im dozvoluvame da ni se kacat na glava so svoite baranja gi ranime do BOG ZNAE KOJA GRANICA nikogas ne bi gi pratile da se snajdat vo 18 svoi godini kako vo drugite zemji so pravat sakame celata nasa familija da e na kupce dali e toa dobro ili losho neznam....... sekoj za sebe neka mili... to toa e taka vo nasata makedonija |
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..и кодоши ..и манипуланти ..нервозни....заради ..немоќта....
кои што и по штета на угледот на државата....спремни се
политички да профитираат.....за кои што ...желбата ..за власт....
им е многу поголема и од интересите на граѓаните ..и од ....
..државните интереси .....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakov e politicarot so zena mu takov e i so narodot. Znaci i zena mu bega preku granica za da se omrsi
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викаш дотаму стигнавме, да мислиме дека во другите земји, не си ги сакаат децата- само во Македонија???? Докаде може човек да оди во оправдување на својот хаос???? Може да се каже дека таму, родителите им дозволуваат а и општеството, на децата да ПОРАСНАТ...да сфатат што е ЛИЧНА ОДГОВОРНОСТ...и САМОСТАЛНОСТ наместо да ги презаштитуваат...да и звонат на мама секој ден и кога имаат 25, 35, и 45 години...да живеат за сите други ( за ’’пред народот’’), наместо за себе....и со тоа да се хендикепираат....да се ослонуваат на партија за вработување, наместо на сопствени сили...да преферираат државна (паразитска) работа наместо да го испотат газот...и нормално, после ќе бираат водачи какви што бираат: диктатори, корумпирани, и неспособни. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vekje kazav nekolku pati,...stvarta e vo toa shto ,...vo makedonija........ nishto normalno ne e mozno !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури и ненормалното решко се реализира.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem takvo neso rekov ????
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога како награда за нивниот значаен придонес во обезбедување гласови за партијата добиваат на поклон градоначалнички и слични фотељи, за да можат да седат во нив комотно, изненадно завршуваат Политички науки
оуу јеааа.... дпмне - и се` е можно! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехе - ај кажи ми која партија во Македонија предлага градоначалници кои не придонеле во обезбедувањето гласови за таа нивна партија? Да не има некоја партија која предлага за градоначалници членови од друга партија? И што е лошо во праксата сопствените политички активни членови (градоначалници, советници, пратеници, ...) да ги натераш да завршат (изненадно викаш а? - како за кого е тоа изненадување, хехе) политички науки? |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дамееее.... не бива од секое дрво шупелка
Тој ако го бивало, ќе завршел факултет кога било време, не сега на 40 и кусур години - изненадно. Е затоа после ќе ни се шета низ центар по гумени влечки и по хавајки бермуди А додуша, до некаде и си во право, сите ставаат свои партиски кадри, тоа е точно, а овие пошто имаат мањак писмени луѓе, бираат од тоа што имаат Изменето од kejt-d-grejt - 10.Јули.2010 во 08:31 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го видов вчера Јанакиевки со женичката низ град.....душичка
Ама министер Мож планира да се повози на Илинден летово...го замислувам таков нежен, со блажена насмевка и срнечки очички....душичка И Америка го стави Шварци за градоначалник-ама Америка не зависи од тие луѓе...тие се само за сликање. Америка може да го бомбардира пола Исток од кеиф и ич да не и чуе- истовремено ѕрцките да ни ги вади за кулите близначки, се утепавме од плачење за нив. Америка е сила, Македонија- не е. Страшното е кога тие неписмени луѓе имаат главен збор. Секој со здрави критериуми ќе стави на позиција луѓе кои можат да се носат со задачата...а не да добијат позиција, па да учат. А тоа се случува со партиските вработувања. Кој што сака нека каже, ама се додека оваа држава и народ користат партиски вработувања како главен механизам за успех, и притоа добиваат неквалитетно образование, нестручен лекарски кадар, и сл. БЕЗ РАЗЛИКА ОД КОЈА ПАРТИЈА, се дотогаш оваа држава нема да биде држава. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова излезе дека малку биле државни па сега ке има и општински празници. Тајмингот одговара-сезона на летни одмори, нема многу да се губи од работа
Во Гостивар се веат знамиња на непостоечки празник |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |